12. sınıfta devamsızlık ile kalınır mı?

MertKrts

Hectopat
Biliyorsunuz okullar açılalı 3 gün oldu ben de meslek lisesindeyim. Staj + okul + dershane beni zorlayacağını düşünüyorum ve okula gitmeyi pek düşünmüyorum. Sizce problem olur mu? 12. sınıflara her sene af geliyor. Bilenler aydınlatırsa sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Biliyorsunuz okullar açılalı 3 gün oldu ben de meslek lisesindeyim. Staj + okul + dershane beni zorlayacağını düşünüyorum ve okula gitmeyi pek düşünmüyorum. Sizce problem olur mu? 12. sınıflara her sene af geliyor. Bilenler aydınlatırsa sevinirim.
2005'liyim geçen sene 50 güne yakın devamsızlık yaptım. Ama bu sene af yok.

Af, açık lise, sınıfta kalmanın kaldırılması vb. muhabbetleri yüzünden çok tepki aldıkları için zaten bu tür şeyleri tek tek kaldırıyorlar. Af geleceğini hiç ummam.

Olur sınıfta kalırsın kurallar çok katı oldu herkes şikayetci.

Aynı ben, bende staja başladım yarın okul var, haftaya dershane başlayacak keşke yasa olmasa hiç gelmezdim zaten boş boş oturuyoz ayrıca herkes sataşmaya başlıyor benimle ya da başkasıyla. 3 gün staj yasası çok komik yapacaksan 5 gün yapacaklar.

Aynı ben, bende staja başladım yarın okul var, haftaya dershane başlayacak keşke yasa olmasa hiç gelmezdim zaten boş boş oturuyoz ayrıca herkes sataşmaya başlıyor benimle ya da başkasıyla. 3 gün staj yasası çok komik yapacaksan 5 gün yapacaklar.
aslında haftanın 1 günü gidiceksin o şekilde 8 ay devamsızlık hakkın oluyor

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı