12. sınıfta kalınca üniversite kaydı yapılabilir mi?

sixsamaeyes

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar direkt konuya gireceğim. Ben meslek Anadolu lisesinde bir öğrenciyim. Son sınıfım ve bu zamana kadar ki tüm notlarım iyiydi yani hiçbir zaman ne kaldım, ne de 50 altı not getirdim. Son gün bize bir sınav yaptırdılar daha bugün yani. Uygulamalı bir sınavdı ve belge sağlayan bıdı bıdı bir şeyler zırvaladılar. Sene sonu sınavı diye. Ben bu sınavda fena tökezledim ve kaldım. Bu benim okuldan geçemeyeceğim anlamına mı geliyor? Üniversite sınavına çalışıyorum aylardır, kayıt yaptıramayacak mıyım?

Arkadaşlar direkt konuya gireceğim. Ben meslek Anadolu lisesinde bir öğrenciyim. Son sınıfım ve bu zamana kadar ki tüm notlarım iyiydi yani hiçbir zaman ne kaldım, ne de 50 altı not getirdim. Son gün bize bir sınav yaptırdılar daha bugün yani. Uygulamalı bir sınavdı ve belge sağlayan bıdı bıdı bir şeyler zırvaladılar. Sene sonu sınavı diye. Ben bu sınavda fena tökezledim ve kaldım. Bu benim okuldan geçemeyeceğim anlamına mı geliyor? Üniversite sınavına çalışıyorum aylardır, kayıt yaptıramayacak mıyım?

Üniversite sınavı ayrı bir şey hocam sizin ki nedir bilmiyorum muhtemelen okul notunuzla alakalıdır yani siz YKS'ye bakın YKS'ye göre üniversitelere yerleştirme yapılıyor.

Sizin sınavın özelliğini bilemiyorum fakat beklemeli öğrenci diye bir durum var. Mezun durumda olup, birkaç dersten kalmışsa ve Eylül'deki sorumluluk sınavında öğrenci mezun olabilecekse üniversiteye kayıt yaptırıp beklemeli durumda olduğunuzu bildirmeniz gerekir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı