Okul değiştiemek için nakil başvurusunda bulunacaktım ama dönem sonu son 3 hafta nakil başvurusu yapılamıyormuş yönetmelik vs. 15 tatile girdiğimizde ilk pazartesi günü nakil başvurusu yapabiliyor muyum bilen var mı? Lise 4'üm bu arada.
Merhaba hocam bende düşünüyorum ama bende bilmiyorum 12.sınıfımOkul değiştiemek için nakil başvurusunda bulunacaktım ama dönem sonu son 3 hafta nakil başvurusu yapılamıyormuş yönetmelik vs. 15 tatile girdiğimizde ilk pazartesi günü nakil başvurusu yapabiliyor muyum bilen var mı? Lise 4'üm bu arada.
15 tatilde nakil başvurusu yapılmıyormu yani Ocak ayı bitmeden.Nakil başvuruları aydan aya yapılıyor. Yani 2. dönemin ilk haftasında nakil başvuru yapabilmeniz gerek. Bende tam bilmiyorum ama kurallarına göre yapabiliyor olmalısın.
Okul değiştiemek için nakil başvurusunda bulunacaktım ama dönem sonu son 3 hafta nakil başvurusu yapılamıyormuş yönetmelik vs. 15 tatile girdiğimizde ilk pazartesi günü nakil başvurusu yapabiliyor muyum bilen var mı? Lise 4'üm bu arada.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.