Çözüldü Galaxy Note 2 TWRP, ROM kurduktan sonra Internal Storage'i görmüyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
11
Yer
Castel Sant'Angelo
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
HP Victus 16 R1056NT
i5-14500HX | RTX 4060 Mobile 120W | 32 GB DDR5 5200Mhz
Zamaninda Galaxy Note 2 telefona TWRP yardimiyla Android 9 kurmustum. Ancak bir gun telefon acilmamaya basladi TWRP'ye girdigimde Internal Storage'in 0mb oldugunu gordum. Half-brick oluyor galiba. Ne yapmam lazim, Stock ROM'u falan mi kurmam lazim?

Çözüm
eMMC dediğimiz NAND flash bellek ömrünü doldurduysa yapacak bir şey yok, yine tekrardan cihazı download moda alıp stock ROM kurmayı deneyin halen olmazsa geçmiş olsun yapacak pek bir şey yok.
eMMC dediğimiz NAND flash bellek ömrünü doldurduysa yapacak bir şey yok, yine tekrardan cihazı download moda alıp stock ROM kurmayı deneyin halen olmazsa geçmiş olsun yapacak pek bir şey yok.
Galiba dediğiniz gibi ömrünü doldurmuş cihaz, NTFS USB belleği okumuyor ve eski tip Odin ile Fail'e düşüyor Stock ROM'u kurarken.

1765037580974.png

Benzer bir Note 2 cihazım 8 9 yıllık bir kullanımdan sonra aynı bu şekilde ölmüştü.
Sanırım kronik bir sorun. Ama ne efsane telefondu be!

8-9 yıl çalışıp da ömrünü dolduran telefonun NAND belleği için kronik sorun denemez.

Galiba dediğiniz gibi ömrünü doldurmuş cihaz, NTFS USB belleği okumuyor ve eski tip Odin ile Fail'e düşüyor stock ROM'u kurarken.

Eki Görüntüle 2617239

Bu cihazlara üzülüyorum aslında çok güzel ekranları var ama hepsi çöp oldu bende de Tab s var 2K 10.5 inç AMOLED paneli var, paneli halen rüya gibi ama içindeki çipset günümüzde çok iş yapacak halde değil maalesef.

8-9 yıl çalışıp da ömrünü dolduran telefonun NAND belleği için kronik sorun denemez.

Bu cihazlara üzülüyorum aslında çok güzel ekranları var ama hepsi çöp oldu bende de Tab s var 2K 10.5 inç AMOLED paneli var, paneli halen rüya gibi ama içindeki çipset günümüzde çok iş yapacak halde değil maalesef.

Yaani 20 yıllık Nokia'larım çatır çutur çalışıyor hocam. Tabii sizde haklısınız ama çalışan çalışıyor. :/
Ayrıca kesinlikle katılıyorum efsane ekranları var idi.

bende de Tab s var 2K 10.5 inç AMOLED paneli var, paneli halen rüya gibi ama içindeki çipset günümüzde çok iş yapacak halde değil maalesef
O cihaz Android 13 bile kaldırır. S5'in tablet hali gibi düşünün güç olarak. LineageOS Android 10 ile çok güzel çalışır, film dizi vb. izlersiniz.

O cihaz Android 13 bile kaldırır. S5'in tablet hali gibi düşünün güç olarak. LineageOS Android 10 ile çok güzel çalışır, film dizi vb. izlersiniz.

Zaten Android 10 yükledim ama düşündüğünüz gibi atik değil, sadece dizi film için de kullanası gelmiyor insanın, hoparlör kalitesi çok kötü bu arada zamanında da çok iyi sayılmazdı.

En kötü 2. monitör yapardım.

2. monitörüm var zaten hocam:D
Aslında taşınabilir oyun cihazı olarak kullanıyordum GeForce NOW ile ama geçen hafta almayı unuttum yıllık 1380 liraydı. Sağlık olsun yine öyle bir indirim dönemi olursa alacağım. Performans paketi ile tam uyumlu gibi bir şey tablet.
Performans paketinde 2K çözünürlük ve 60FPS desteği var benim Tab s de zaten 2K 60Hz ekrana sahip:D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı