euther Femtopat Katılım 4 Temmuz 2024 Mesajlar 89 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Temmuz 2024 #1 Merhaba, ben bu sene 11. sınıftan 12. sınıfa geçtim. Anadolu lisesinde okumaktayım. Yatılı bölümü bulunan bir fen lisesine girdiğim dönemdeki notumu da göz önünde tutarak nakil olabilir miyim? Son düzenleyen: Moderatör: 10 Temmuz 2024
Merhaba, ben bu sene 11. sınıftan 12. sınıfa geçtim. Anadolu lisesinde okumaktayım. Yatılı bölümü bulunan bir fen lisesine girdiğim dönemdeki notumu da göz önünde tutarak nakil olabilir miyim?
E El hasen Hectopat Katılım 3 Ekim 2022 Mesajlar 551 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Temmuz 2024 #2 Dönemin ilk haftalarında yapılabiliyor diye biliyorum. Artı 0 Eksi Çözüm
KS KS euther Femtopat Katılım 4 Temmuz 2024 Mesajlar 89 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Temmuz 2024 #3 El hasen dedi: Dönemin ilk haftalarında yapılabiliyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler, Anadolu'dan fene geçeceğim ve 12.sınıf olduğum için tereddüt etmiştim. Artı 0 Eksi
El hasen dedi: Dönemin ilk haftalarında yapılabiliyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler, Anadolu'dan fene geçeceğim ve 12.sınıf olduğum için tereddüt etmiştim.
E El hasen Hectopat Katılım 3 Ekim 2022 Mesajlar 551 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Temmuz 2024 #4 euther dedi: Teşekkürler, Anadolu'dan fene geçeceğim ve 12.sınıf olduğum için tereddüt etmiştim. Genişletmek için tıkla... Şimdiden hayırlı olsun kardeşim. Artı 0 Eksi
euther dedi: Teşekkürler, Anadolu'dan fene geçeceğim ve 12.sınıf olduğum için tereddüt etmiştim. Genişletmek için tıkla... Şimdiden hayırlı olsun kardeşim.
KS KS euther Femtopat Katılım 4 Temmuz 2024 Mesajlar 89 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Temmuz 2024 #5 El hasen dedi: Şimdiden hayırlı olsun kardeşim. T Genişletmek için tıkla... El hasen dedi: Şimdiden hayırlı olsun kardeşim. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim, hayırlısı olsun. Artı 0 Eksi
El hasen dedi: Şimdiden hayırlı olsun kardeşim. T Genişletmek için tıkla... El hasen dedi: Şimdiden hayırlı olsun kardeşim. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim, hayırlısı olsun.