12. sınıfta TYT çalışmaya geç kalmak

The Dark Rische

Decapat
Yeni aklım başıma geldi. 12. sınıfım, biliyorum geç kaldım. 9. sınıf bilgileri yok, 10. sınıf ise yarım yamalak. Sizce TYT kaç ayda biter? Nasıl bir yol izlemeliyim? Okulda hocalardan hiç anlamıyorum ve okuldan akşam 4 buçuk gibi geliyorum.

Kanka şu anda ocağa kadar TYT ile 12. sınıfı çok iyi götürmen gerekiyor. Zaten TYT asla bitmiyor çok fazla konu var. Yani TYT'yi bitireceğim diye uğraşma. AYT matematik konularını anlaman içinde temelin olması lazım. Olmazsa mezuna kalırsın 1 seneden bir şey olmaz.

Eşit Ağırlık öğrencisiysen düzenli bir çalışma ile halledebilirsin. Çünkü Eşit Ağrılık AYT'si, Sayısal'a göre kısa sürüyor. O yüzden endişelenme, hala sınavı yetiştirebilirsin. Sadece düzenli çalış. TYT İçin kendine 3 aylık bir program hazırla ve TYT Matematikte 12. konuyu geçtikten sonra AYT Matematiğe başla.

tyt asla bitmez erken başlayan kazanır youtubede ki savsatalar 9 dan beri hayvan gibi asılıp "5 ayda tyt yi btir " gibi konu başlıkları ile milleti kekliyor özellikle tyt mat asla ve asla bitmez soru alanı çok fazla heryerden soru gelir yorum sorularına aşina olup bol soru çözerek soruları anlaman gerek birde 10 tane test bitirmek değil bol soru çözmek yedire yedire .... ek olarak problemler çok skıntıdır asıl zaman kaybı burdan gelir yorum soruları insnanı düşündüren cinstendir

Yeni aklım başıma geldi. 12. sınıfım, biliyorum geç kaldım. 9. sınıf bilgileri yok, 10. sınıf ise yarım yamalak. Sizce TYT kaç ayda biter? Nasıl bir yol izlemeliyim? Okulda hocalardan hiç anlamıyorum ve okuldan akşam 4 buçuk gibi geliyorum.

Çok zor toparlaman gerçekçi düşünelim:).dershane anca kurtarır seni o da kaliteli olmak şartıyla. TYT kolay kolay bitmez minimum 11'de başlamalıydın ideali 10. sınıf sonu. En az 4 saat ver derslere günlük her gün farklı bir ders çöz sırayla.1.gün mat 2.gün kimya vs. Sanal ortam ile de destek ver örneğin: YouTube.

En iyi kendiniz bilirsiniz. TYT soru tiplerinden mütevellit biten bir şey değil. Birçok farklı soru tipi var. Temelde yorum soruları. Kendiniz 9. , 10. , 11. sınıfları okuduğunuz için az biraz hangi konular olduğunu bilirsiniz. Kendi hızına göre sence ne kadar sürede sığdırırsın konuları? Sadece konuları öğrenmek çok uzun sürmeyecektir. Bol soru çözmek gerekecek.

Çok zor toparlaman gerçekçi düşünelim:).dershane anca kurtarır seni o da kaliteli olmak şartıyla. TYT kolay kolay bitmez minimum 11'de başlamalıydın ideali 10. sınıf sonu. En az 4 saat ver derslere günlük her gün farklı bir ders çöz sırayla.1.gün mat 2.gün kimya vs. Sanal ortam ile de destek ver örneğin: YouTube.

1 yıl da mezuna kalsak hallolmaz mı?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı