Sıralama hedefin nedir?Agalar diyorum ki bu sene asılabildiğim kadar asılayım seneye de mezuna kalıp sabahtan akşama dershane yapayım. Sonra kaderimde ne varsa gideyim
Sıralama hedefin nedir?Agalar diyorum ki bu sene asılabildiğim kadar asılayım seneye de mezuna kalıp sabahtan akşama dershane yapayım. Sonra kaderimde ne varsa gideyim
Sana verebileceğim tavsiye, okuldan eve döndüğünde programına göre çalış. Mesela pazartesi gününe TYT matematik, TYT Türkçe ve biyoloji ver. Bunları evde 4-5 saat civarı çalış ve not al. Okulda da bolca test çöz. Önemli olan TYT'yi unutmamak çünkü sürekli soru çözmek şart. O yüzden soru çözme işini okulda hallet, 12. sınıf olduğun için hocaların çoğu zaman ses çıkarmaz test çözmene. AYT sayısal için bir şey diyemeyeceğim. AYT fen gerçekten can sıkıcı. Eşit ağırlık olsaydın yine 3-4 ayda AYT'yi bitirirdin diyebilirdim. Her şey sana bağlı yani. Bir anca önce TYT konularını bitirip soru çözmeye başla. Ayrıca hedefin nedir?
Mezun hedefleyeni de ilk defa görüyorum.Agalar diyorum ki bu sene asılabildiğim kadar asılayım seneye de mezuna kalıp sabahtan akşama dershane yapayım. Sonra kaderimde ne varsa gideyim
Tyt 2-3 Ayda biter bas. Geç kalmadın.Yeni aklım başıma geldi. 12. sınıfım, biliyorum geç kaldım. 9. sınıf bilgileri yok, 10. sınıf ise yarım yamalak. Sizce TYT kaç ayda biter? Nasıl bir yol izlemeliyim? Okulda hocalardan hiç anlamıyorum ve okuldan akşam 4 buçuk gibi geliyorum.
Sana verebileceğim tavsiye, okuldan eve döndüğünde programına göre çalış. Mesela Pazartesi gününe TYT Matematik, TYT Türkçe ve Biyoloji ver. Bunları evde 4-5 saat civarı çalış ve not al. Okulda da bolca test çöz. Önemli olan TYT'yi unutmamak çünkü sürekli soru çözmek şart. O yüzden soru çözme işini okulda hallet, 12. Sınıf olduğun için hocaların çoğu zaman ses çıkarmaz test çözmene. AYT Sayısal için bir şey diyemeyeceğim. AYT Fen gerçekten can sıkıcı. Eşit Ağırlık olsaydın yine 3-4 Ayda AYT'yi bitirirdin diyebilirdim. Her şey sana bağlı yani. Bir anca önce TYT konularını bitirip soru çözmeye başla. Ayrıca hedefin nedir?
Mezun hedefleyeni de ilk defa görüyorum.
200K Sıralama ile hangi mühendisliği istiyorsun? mezun hedeflemene gerek yok. Düzenli çalışma ile o sıralamayı yaparsın bu yıl. Dediğim gibi kendine hemen program hazırla. İnternet üzerinden bulduğun veya başka kişilerin programlarını kullanma. Ama sen baştan ben mezun bırakacağım dersen böyle, zaten istesen de başaramazsın. TYT Matematik kamplarını takip et.Hedefim bugüne kadar yoktu dediğim gibi aklım başıma yeni geldi uzaktan eğitimde derslere girmedim 10.sınıfta da sınava son gün çalışma mantığıyla gittim 11 ise hayal kırıklığı ): Arkadaş ortamına uyup okuldan falan kaçtım. İşte şimdi de bir şeylerin farkına vardım hedefimde 200k mühendislik var diyelim şu durumda
TYT 2-3 ayda biter bas. Geç kalmadın.
200K Sıralama ile hangi mühendisliği istiyorsun? Mezun hedeflemene gerek yok. Düzenli çalışma ile o sıralamayı yaparsın bu yıl. Dediğim gibi kendine hemen program hazırla. İnternet üzerinden bulduğun veya başka kişilerin programlarını kullanma. Ama sen baştan ben mezun bırakacağım dersen böyle, zaten istesen de başaramazsın. TYT Matematik kamplarını takip e
200K Sıralama ile hangi mühendisliği istiyorsun? Mezun hedeflemene gerek yok. Düzenli çalışma ile o sıralamayı yaparsın bu yıl. Dediğim gibi kendine hemen program hazırla. İnternet üzerinden bulduğun veya başka kişilerin programlarını kullanma. Ama sen baştan ben mezun bırakacağım dersen böyle, zaten istesen de başaramazsın. TYT Matematik kamplarını takip et.
TYT'de kolay yükselir netlerin, konulara farkında olmasan da az buçuk hakimsin önemli olan TYT'de istikrarı korumak. AYT çerez zaten Matematik konuları ağır, soru tipleri kolay, FEN kısmı TYT'nin devamı zaten. Sınav o kadar abartılacak bir seviyede değil yani en azından yıllarını vermene gerek yok. Ama gördüğüm kadarıyla sürecin daha başında bile pes etmişsin.Hocam şu an gerçekçi olursak ilk senede hedefime ulaşamayacağım belli
Konuları 3 ayda bitirebilir. Ama konuları test çözerek pekiştirmeli ve TYT bittikten sonra her hafta deneme çözmeli. Yani 3 ayda sadece konuları bitirebilir, TYT'yi bitirmiş olmaz. Belki de onu kastettiniz.Aynen TYT 2-3 ayda biter![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.