12 taksit ile iPhone 13 alınabilir mi?

GhostTP

Decapat
Daha fazla  
Öncelikle hayırlı günler. Benim telefonum olalı Android kullanıyorum. Ama artık Android kullanmak istemiyorum. iPhone 13 veya 11 almak istiyorum. 12 taksit ile iPhone 11 veya 13 alabilir miyim? Bildiğiniz yerler varsa önerir misiniz?

BDDK taksit mevzularina inanilmaz faiz ve vade farki bindirmeye baslamis. Bence birak o telefona 3 taksit vermeyi, 12 taksit verirsen ikinci bir iPhone'un yari fiyatini vermis olursun.

Hayırlı günler. Kesinlikle alınmaz telefonunuz eğer ölü bir telefon değilse hiç değmez gereksiz para Apple bütceniz yoksa düşünmeyin derim. Mevlüd kandiliniz mübarek olsun.

Öncelikle hayırlı günler. Benim telefonum olalı Android kullanıyorum. Ama artık Android kullanmak istemiyorum. iPhone 13 veya 11 almak istiyorum. 12 taksit ile iPhone 11 veya 13 alabilir miyim? Bildiğiniz yerler varsa önerir misiniz?

taksit bile yapsalar adamlara 1 tane daha alacaksın çok faizli bir iş ama yatırım vs yapabilirsin gelecek seneye belki de iPhone 15 ve yanında bir miktar paran kalabilir.

Bankadan taksitli nakit avans cekerek alabiliyorsun sanırım bir arkadaşım öyle almıştı cok faiz koymuyor ama şu an nasıl bir bilgim yok.

İlk defa iPhone kullanacaksanız, 1 haftalık hevesini alırsınız sonra 12 ay taksit ödersiniz. Taksitle alınmaz.

Ben peşinat aldım ama kızlar üstüme atlamadı. (!)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı