Genelde 12 taksit yapıldığında vade farkı alınır. Yani alacağın ürün 500 TL ise 12 taksite 700 TL'ye kadar gelebilir.
Bende sürekli kredi kartıyla alışveriş yaparım. Genelde tüm siteleri gezerim, alacağım ürünün maks. taksitinde vade farkı olmayan siteden alışveriş yaparım.
Genelde 12 taksit yapıldığında vade farkı alınır. Yani alacağın ürün 500 TL ise 12 taksite 700 TL'ye kadar gelebilir.
Bende sürekli kredi kartıyla alışveriş yaparım. Genelde tüm siteleri gezerim, alacağım ürünün maks. taksitinde vade farkı olmayan siteden alışveriş yaparım.
Kullanacağınız sisteme göre sesi farklılık gösterecektir. Sizin sisteminizde sıkıntı çıkaracağını sanmıyorum.
Ayrıca kafanızın karışmasına gerek yok. Ben size kanıtlarıyla hangi ürünü neden önerdiğimi anlatabilirim. Üstte atılan AHBC serisi eski ve bütçenizde daha iyi alternatifler varken alınmaması gereken bir seri.
Ben hangi power ı almalıyım birisi ne olur aydınlatsın şunu al ne dedi çıkar ne sorun çıkar diyebileceğimiz ürün yok mu ? ( sorun çıkarsa çıkar o ayrı da )
gürültülü çalıştığı için iade eden duydum çok YouTube da felan 30 dk dir araştırıyorum onun haricinde güzel olduğunu gördüm ses konusunda endişelerim var
Peki bu mu Fsp hydro K 500w mi ?
gürültülü çalıştığı için iade eden duydum çok YouTube da felan 30 dk dir araştırıyorum onun haricinde güzel olduğunu gördüm ses konusunda endişelerim var