12 taksitle 30 TL civari PSU önerisi

Genelde 12 taksit yapıldığında vade farkı alınır. Yani alacağın ürün 500 TL ise 12 taksite 700 TL'ye kadar gelebilir.

Bende sürekli kredi kartıyla alışveriş yaparım. Genelde tüm siteleri gezerim, alacağım ürünün maks. taksitinde vade farkı olmayan siteden alışveriş yaparım.

AHBC serisi eski bir ünite kullanıyor, önermem.

çok sesli çalışıyor demiş birisi doğru mu
Herkes bir sey öneriyor kafam karıştı yok mu bu kafa karışıklığına son verecek nokta bir ürün ☺
Genelde 12 taksit yapıldığında vade farkı alınır. Yani alacağın ürün 500 TL ise 12 taksite 700 TL'ye kadar gelebilir.

Bende sürekli kredi kartıyla alışveriş yaparım. Genelde tüm siteleri gezerim, alacağım ürünün maks. taksitinde vade farkı olmayan siteden alışveriş yaparım.
sonuç olarak ?¿

Kullanacağınız sisteme göre sesi farklılık gösterecektir. Sizin sisteminizde sıkıntı çıkaracağını sanmıyorum.

Ayrıca kafanızın karışmasına gerek yok. Ben size kanıtlarıyla hangi ürünü neden önerdiğimi anlatabilirim. Üstte atılan AHBC serisi eski ve bütçenizde daha iyi alternatifler varken alınmaması gereken bir seri.

Son düzenleme:
Ben hangi power ı almalıyım birisi ne olur aydınlatsın şunu al ne dedi çıkar ne sorun çıkar diyebileceğimiz ürün yok mu ? ( sorun çıkarsa çıkar o ayrı da )

İletişim için e-mail bırakır mısın hocam yardımcı olmak isterim.
talha55bjk@hotmail.com buyrun hocam
Attığım FSP Hydro K 500W olan PSU’yu alabilirsiniz.

[
gürültülü çalıştığı için iade eden duydum çok YouTube da felan 30 dk dir araştırıyorum onun haricinde güzel olduğunu gördüm ses konusunda endişelerim var :(
Peki bu mu Fsp hydro K 500w mi ?

gürültülü çalıştığı için iade eden duydum çok YouTube da felan 30 dk dir araştırıyorum onun haricinde güzel olduğunu gördüm ses konusunda endişelerim var :(

@blackdeadly @WaIter White @jax teller fanboyu ekte attigim High Power mi yosa sizin dediğiniz FSP mi ?
Üstad birisi Sharkoon 650 watt önerdi o nasıl bence yine de FSP nin kalitesine güvenmek gerek
HD 500 ile Hydro K 500 aynı ürün mü ?

Dosya Ekleri

• Screenshot_20210205-180936.png
    Screenshot_20210205-180936.png
    257,1 KB · Görüntüleme: 25
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı