12 taksitle telefon alınabilecek bir yer var mıdır?

@kade Kredi kartı olan birinden rica edin sizin yoksa. Mesela alacağınız telefon kaç TL? Bunu tanıdığınıza her ay verirsiniz. O kartından peşin çektirir. Mobil şubeden taksite böler. Ona ödersiniz.
Evet, bu olabilir işte. Bunu düşünmem lazım biraz.

Evkur var oradan alabiliyorsun. Ben geçen sene tam bu zamanlar telefon almıştım 12 ay taksit 350, 350 ödüyorum son bir taksiti kaldı çok şükür 10 gün sonra son taksiti vereceğim.

Evet, bu olabilir işte. Bunu düşünmem lazım biraz.
Yaş kaç çalışıyor musunuz ? Eğer çalışıyorsanız ve 18 yaş üzeri iseniz banka size kredi kartı verir. Ben çok kez internetten telefon aldım. Kredi kartına peşin çektirip 6 aya böldüm. 12 ay da vardı ama uzatmaya gerek yok.

Evkur var oradan alabiliyorsun. Ben geçen sene tam bu zamanlar telefon almıştım 12 ay taksit 350, 350 ödüyorum son bir taksiti kaldı çok şükür 10 gün sonra son taksiti vereceğim.
Maalesef istediğim telefon bulunmuyor Evkur'da.
Çalışıyorum. Kredi kartım var, sorun o değil. Sorun 12 taksite bölmeyi bilmiyor olmam.

Sağ olun yardımlarınız için.

Sonradan taksitlendirme telefonlarda olmuyor diye biliyordum. Sizinki hangi banka? Bireysel kredi kartı mı, ticari kredi kartı mı?

POS cihazının sektörüne bağlı. Farklı bir şey girilmişse yapılabiliyor.
Evet bununla ilgili. Bireysel kredi kartıydı ve hiçbir sorun çıkmadı. Buna göre satın alım yapabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…