@kade Kredi kartı olan birinden rica edin sizin yoksa. Mesela alacağınız telefon kaç TL? Bunu tanıdığınıza her ay verirsiniz. O kartından peşin çektirir. Mobil şubeden taksite böler. Ona ödersiniz.
Evkur var oradan alabiliyorsun. Ben geçen sene tam bu zamanlar telefon almıştım 12 ay taksit 350, 350 ödüyorum son bir taksiti kaldı çok şükür 10 gün sonra son taksiti vereceğim.
Yaş kaç çalışıyor musunuz ? Eğer çalışıyorsanız ve 18 yaş üzeri iseniz banka size kredi kartı verir. Ben çok kez internetten telefon aldım. Kredi kartına peşin çektirip 6 aya böldüm. 12 ay da vardı ama uzatmaya gerek yok.
Evkur var oradan alabiliyorsun. Ben geçen sene tam bu zamanlar telefon almıştım 12 ay taksit 350, 350 ödüyorum son bir taksiti kaldı çok şükür 10 gün sonra son taksiti vereceğim.
Yaş kaç çalışıyor musunuz? Eğer çalışıyorsanız ve 18 yaş üzeri iseniz banka size kredi kartı verir. Ben çok kez internetten telefon aldım. Kredi kartına peşin çektirip 6 aya böldüm. 12 ay da vardı ama uzatmaya gerek yok.
Mesala şuan kartınız ile en son harcama yaptıysanız ve provizyondan çıktıysa bankacılık şubesinden bakabilirsiniz taksit için. Daha detaylı bilgi almak için de Akbank müşteri hizmetlerini ararsınız.
Mesela şu an kartınız ile en son harcama yaptıysanız ve provizyondan çıktıysa bankacılık şubesinden bakabilirsiniz taksit için. Daha detaylı bilgi almak için de Akbank müşteri hizmetlerini ararsınız.