Shfly Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mayıs 2020 Mesajlar 2.420 Çözümler 33 13 Nisan 2021 #11 Udemy hesabı oluştur. Visual Stuido Code indir. Ücretsiz HTML derslerinden biriyle başlamanı tavsiye ederim. Ardından yeterli bilgiyi edindiğinden eminsen CSS, JAVA, JS, PHYTON diye gidersin.
Udemy hesabı oluştur. Visual Stuido Code indir. Ücretsiz HTML derslerinden biriyle başlamanı tavsiye ederim. Ardından yeterli bilgiyi edindiğinden eminsen CSS, JAVA, JS, PHYTON diye gidersin.
abdulo75 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Mayıs 2020 Mesajlar 1.847 Çözümler 7 Yer Mars 13 Nisan 2021 #12 Yavuz_Çetin dedi: Kolay bir dil öğrenmek istersen Python öğrenebilirsin ama oyun yapacağım dersen C# Genişletmek için tıkla... Hocam C++ başlangıç için zor olabilir.
Yavuz_Çetin dedi: Kolay bir dil öğrenmek istersen Python öğrenebilirsin ama oyun yapacağım dersen C# Genişletmek için tıkla... Hocam C++ başlangıç için zor olabilir.
2 24099 Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Temmuz 2014 Mesajlar 11.253 Makaleler 33 Çözümler 224 13 Nisan 2021 #13 Hangi dili istiyorsan onunla.
feahleinda_ Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Ağustos 2020 Mesajlar 6.029 Çözümler 61 Yer ㅤ 13 Nisan 2021 #14 Murat Emir surgit dedi: En baştan yani temelden Genişletmek için tıkla... Temel dediğiniz, adam Kernel'dan mı başlasın?
Murat Emir surgit dedi: En baştan yani temelden Genişletmek için tıkla... Temel dediğiniz, adam Kernel'dan mı başlasın?
charm Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Ocak 2020 Mesajlar 2.483 Makaleler 3 Çözümler 5 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Nisan 2021 #15 Oyun yapmak istemiyorum ama ilerleyen zamanlarda kodlamamı geliştirerek oyun yapabilirim. MedicalTechnic dedi: Oyun için soruyorsan ilk olarak mobil oyundan başla ve Unity kullan. Genişletmek için tıkla...
Oyun yapmak istemiyorum ama ilerleyen zamanlarda kodlamamı geliştirerek oyun yapabilirim. MedicalTechnic dedi: Oyun için soruyorsan ilk olarak mobil oyundan başla ve Unity kullan. Genişletmek için tıkla...
3 379401 Hectopat Katılım 14 Nisan 2020 Mesajlar 2.895 Makaleler 2 Çözümler 8 13 Nisan 2021 #16 Tarihcii dedi: HTML öğrenerek başlayabilirsin. Genişletmek için tıkla... abdulo75 dedi: Hocam C++ başlangıç için zor olabilir. Genişletmek için tıkla... C# zor gelmez. Diğer diller de Algoritma doğru düzgün öğrenilmiyor. HTML'de zaten Algoritma diye bir şey yok.
Tarihcii dedi: HTML öğrenerek başlayabilirsin. Genişletmek için tıkla... abdulo75 dedi: Hocam C++ başlangıç için zor olabilir. Genişletmek için tıkla... C# zor gelmez. Diğer diller de Algoritma doğru düzgün öğrenilmiyor. HTML'de zaten Algoritma diye bir şey yok.
Yavuz_Çetin Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Ekim 2020 Mesajlar 13.647 Makaleler 10 Çözümler 59 Yer Konya, Selçuklu Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Nisan 2021 #17 abdulo75 dedi: Hocam C++ başlangıç için zor olabilir. Genişletmek için tıkla... C# ile karıştırdım. Düzenliyorum.
abdulo75 dedi: Hocam C++ başlangıç için zor olabilir. Genişletmek için tıkla... C# ile karıştırdım. Düzenliyorum.
abdulo75 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Mayıs 2020 Mesajlar 1.847 Çözümler 7 Yer Mars 13 Nisan 2021 #18 379401 dedi: C# zor gelmez. Diğer diller de Algoritma doğru düzgün öğrenilmiyor. HTML'de zaten Algoritma diye bir şey yok. Genişletmek için tıkla... C++'dan bahsettim zaten.
379401 dedi: C# zor gelmez. Diğer diller de Algoritma doğru düzgün öğrenilmiyor. HTML'de zaten Algoritma diye bir şey yok. Genişletmek için tıkla... C++'dan bahsettim zaten.
Rodok Nişancısı Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Ağustos 2020 Mesajlar 2.143 Çözümler 1 Yer İzmir 13 Nisan 2021 #19 Yaklaşık 4 saat önce ben de benzer bir konu açmıştım. Yazılım mühendisi olmak için hangi dilleri bilmek gerek?
Yaklaşık 4 saat önce ben de benzer bir konu açmıştım. Yazılım mühendisi olmak için hangi dilleri bilmek gerek?
4 414605 Hectopat Katılım 12 Ocak 2021 Mesajlar 1.360 Makaleler 1 Çözümler 13 13 Nisan 2021 #20 Python ile başlayıp algoritmayı öğrenmelisin ardından C#'a geçebilirsin. Bu arada Python basit bir dil değil insan diline en yakın dil olduğu için öyle diyorlar.
Python ile başlayıp algoritmayı öğrenmelisin ardından C#'a geçebilirsin. Bu arada Python basit bir dil değil insan diline en yakın dil olduğu için öyle diyorlar.