3 379401 Hectopat Katılım 14 Nisan 2020 Mesajlar 2.895 Makaleler 2 Çözümler 8 13 Nisan 2021 #31 abdulo75 dedi: Bende onu dedim zaten C++ zor olmaz mı diye sordum? Genişletmek için tıkla... Sana söylemedim. Size P-Kusura Bakmayın dedim. Onu @Xeon Bey'e söyledim.
abdulo75 dedi: Bende onu dedim zaten C++ zor olmaz mı diye sordum? Genişletmek için tıkla... Sana söylemedim. Size P-Kusura Bakmayın dedim. Onu @Xeon Bey'e söyledim.
ibrahim bey Hectopat Katılım 23 Aralık 2019 Mesajlar 616 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek öğrenci 13 Nisan 2021 #32 Konudan uzaklaşıyorum ama bende web site geliştiricisi olmak istiyorum bunun için nereden başlamalıyım?
Konudan uzaklaşıyorum ama bende web site geliştiricisi olmak istiyorum bunun için nereden başlamalıyım?
3 379401 Hectopat Katılım 14 Nisan 2020 Mesajlar 2.895 Makaleler 2 Çözümler 8 13 Nisan 2021 #33 ibrahim bey dedi: Konudan uzaklaşıyorum ama bende web site geliştiricisi olmak istiyorum bunun için nereden başlamalıyım? Genişletmek için tıkla... HTML, CSS, JS. Sonra belki PHP.
ibrahim bey dedi: Konudan uzaklaşıyorum ama bende web site geliştiricisi olmak istiyorum bunun için nereden başlamalıyım? Genişletmek için tıkla... HTML, CSS, JS. Sonra belki PHP.
ibrahim bey Hectopat Katılım 23 Aralık 2019 Mesajlar 616 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek öğrenci 13 Nisan 2021 #34 379401 dedi: HTML, CSS, js. Sonra belki PHP. Genişletmek için tıkla... Bunları öğrendiğimde web site geliştirebilir miyim? Bu kursları satın aldım: Komple ASP.NET Web Geliştirme Eğitimi|62 Saat|2019 Web Development: HTML,CSS,Bootstrap 4,JavaScript ES6+,Angular,C#,Entity Framework,ASP.NET MVC & CORE,API,SQL Veri Tabanı www.udemy.com Komple Uygulamalı Web Geliştirme Eğitimi Sıfırdan ileri seviyeye 'Web Geliştirme': Html,Css,Sass, Flexbox,Grid,Bootstrap,Javascript,Angular,Firebase,Asp.Net Core www.udemy.com Modern Web Geliştirme Kursu | Sıfırdan Sektörün Yükseklerine Modern tekniklerle Web Geliştirme ( Web Development ) Öğrenin. HTML,CSS, Node , JavaScript, React, Angular, ASP.NET Core www.udemy.com
379401 dedi: HTML, CSS, js. Sonra belki PHP. Genişletmek için tıkla... Bunları öğrendiğimde web site geliştirebilir miyim? Bu kursları satın aldım: Komple ASP.NET Web Geliştirme Eğitimi|62 Saat|2019 Web Development: HTML,CSS,Bootstrap 4,JavaScript ES6+,Angular,C#,Entity Framework,ASP.NET MVC & CORE,API,SQL Veri Tabanı www.udemy.com Komple Uygulamalı Web Geliştirme Eğitimi Sıfırdan ileri seviyeye 'Web Geliştirme': Html,Css,Sass, Flexbox,Grid,Bootstrap,Javascript,Angular,Firebase,Asp.Net Core www.udemy.com Modern Web Geliştirme Kursu | Sıfırdan Sektörün Yükseklerine Modern tekniklerle Web Geliştirme ( Web Development ) Öğrenin. HTML,CSS, Node , JavaScript, React, Angular, ASP.NET Core www.udemy.com
3 379401 Hectopat Katılım 14 Nisan 2020 Mesajlar 2.895 Makaleler 2 Çözümler 8 13 Nisan 2021 #35 ibrahim bey dedi: Bunları öğrendiğimde web site geliştirebilir miyim? Bu kursları satın aldım: Komple ASP.NET Web Geliştirme Eğitimi|62 Saat|2019 Web Development: HTML,CSS,Bootstrap 4,JavaScript ES6+,Angular,C#,Entity Framework,ASP.NET MVC & CORE,API,SQL Veri Tabanı www.udemy.com Komple Uygulamalı Web Geliştirme Eğitimi Sıfırdan ileri seviyeye 'Web Geliştirme': Html,Css,Sass, Flexbox,Grid,Bootstrap,Javascript,Angular,Firebase,Asp.Net Core www.udemy.com Modern Web Geliştirme Kursu | Sıfırdan Sektörün Yükseklerine Modern tekniklerle Web Geliştirme ( Web Development ) Öğrenin. HTML,CSS, Node , JavaScript, React, Angular, ASP.NET Core www.udemy.com Genişletmek için tıkla... ASP.NET biraz zor gelebilir şimdilik.
ibrahim bey dedi: Bunları öğrendiğimde web site geliştirebilir miyim? Bu kursları satın aldım: Komple ASP.NET Web Geliştirme Eğitimi|62 Saat|2019 Web Development: HTML,CSS,Bootstrap 4,JavaScript ES6+,Angular,C#,Entity Framework,ASP.NET MVC & CORE,API,SQL Veri Tabanı www.udemy.com Komple Uygulamalı Web Geliştirme Eğitimi Sıfırdan ileri seviyeye 'Web Geliştirme': Html,Css,Sass, Flexbox,Grid,Bootstrap,Javascript,Angular,Firebase,Asp.Net Core www.udemy.com Modern Web Geliştirme Kursu | Sıfırdan Sektörün Yükseklerine Modern tekniklerle Web Geliştirme ( Web Development ) Öğrenin. HTML,CSS, Node , JavaScript, React, Angular, ASP.NET Core www.udemy.com Genişletmek için tıkla... ASP.NET biraz zor gelebilir şimdilik.
ibrahim bey Hectopat Katılım 23 Aralık 2019 Mesajlar 616 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek öğrenci 13 Nisan 2021 #36 379401 dedi: ASP.NET biraz zor gelebilir şimdilik. Genişletmek için tıkla... Ama bu derslerden sonra web geliştirebilir miyim yoksa başka bilmem gereken bir şey var mı? Bir de hangi sırayla izlemeliyim yani öncelik olarak ?
379401 dedi: ASP.NET biraz zor gelebilir şimdilik. Genişletmek için tıkla... Ama bu derslerden sonra web geliştirebilir miyim yoksa başka bilmem gereken bir şey var mı? Bir de hangi sırayla izlemeliyim yani öncelik olarak ?
3 379401 Hectopat Katılım 14 Nisan 2020 Mesajlar 2.895 Makaleler 2 Çözümler 8 13 Nisan 2021 #37 ibrahim bey dedi: Ama bu derslerden sonra web geliştirebilir miyim yoksa başka bilmem gereken bir şey var mı? Bir de hangi sırayla izlemeliyim yani öncelik olarak ? Genişletmek için tıkla... Evet geliştirebilirsin ancak başlangıç için HTML şart bence. Sonra ASP'ye geçmeni öneririm.
ibrahim bey dedi: Ama bu derslerden sonra web geliştirebilir miyim yoksa başka bilmem gereken bir şey var mı? Bir de hangi sırayla izlemeliyim yani öncelik olarak ? Genişletmek için tıkla... Evet geliştirebilirsin ancak başlangıç için HTML şart bence. Sonra ASP'ye geçmeni öneririm.
ibrahim bey Hectopat Katılım 23 Aralık 2019 Mesajlar 616 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek öğrenci 13 Nisan 2021 #38 379401 dedi: Evet geliştirebilirsin ancak başlangıç için HTML şart bence. Sonra Asp'ye geçmeni öneririm. Genişletmek için tıkla... Tamamdır yarımın için teşekkür ederim.
379401 dedi: Evet geliştirebilirsin ancak başlangıç için HTML şart bence. Sonra Asp'ye geçmeni öneririm. Genişletmek için tıkla... Tamamdır yarımın için teşekkür ederim.
ARASMDN1 Hectopat Katılım 7 Şubat 2021 Mesajlar 448 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mayıs 2021 #39 Kanka bende yeni başladım öğrenmeye gel senle birlikte çalışalım ben HTML öğreniyorum sende gel birlikte yapalım DC aras bey#8929
Kanka bende yeni başladım öğrenmeye gel senle birlikte çalışalım ben HTML öğreniyorum sende gel birlikte yapalım DC aras bey#8929
charm Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Ocak 2020 Mesajlar 2.483 Makaleler 3 Çözümler 5 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mayıs 2021 #40 ARASMDN1 dedi: Kanka bende yeni başladım öğrenmeye gel senle birlikte çalışalım ben HTML öğreniyorum sende gel birlikte yapalım DC aras bey#8929 Genişletmek için tıkla... Tamam boş zamanlarımda seni ararım ama ismin yanlış diyor ekleyemiyorum @ARASMDN1
ARASMDN1 dedi: Kanka bende yeni başladım öğrenmeye gel senle birlikte çalışalım ben HTML öğreniyorum sende gel birlikte yapalım DC aras bey#8929 Genişletmek için tıkla... Tamam boş zamanlarımda seni ararım ama ismin yanlış diyor ekleyemiyorum @ARASMDN1