12 yaşında nerede çalışılabilir?

Arkadaşların hiç gerçekçi olmayan, Photoshop, blender, Freelancerlık yap gibi önerilerini ciddiye alma sakın. O işleri uzun yıllardır yapan bir sürü adam var. İnsanlar taleplerini o adamlara yaptırıyor. Tahminimce sen kısa vadede para kazanmak istiyorsun ama bunların dediği şekilde para kazanman için kırk fırın ekmek yemen lazım o yüzden o işi geç. Bu yaşta çıraklık hariç başka yolu yok. Bu yaşta telefona da ihtiyaç yok zaten orası ayrı konu.

En azından kendini geliştir. Dil öğren, yazılım öğren, bir derste ustalaş vs. 3-5 kuruşa orada burada çalışarak hiçbir yere varamazsın.
İngilizcem yaşıtlarımdan daha iyi, neredeyse Türkiye'de kimsenin cesaret edemediği 8086 Assembly ile uğraşıyorum, matematiğim çok iyi, bunlara ek olarak neden para kazanmayayım?

Her berber aynı mı kardeşim?

Photoshop en mantıklı seçim. Zaten amacı milyoner olmak değil 10 20 TL bile yeterli.

Profil fotoğrafın pek öyle demiyor ama neyse. Kaç yaşındasın?
13 yaşımdayım. Profil fotoğrafımdan beni yargılayacaksan ben de seni yargılayayım. Kullanıcı adına baktığımda 7 yaşında bir çocuk olduğunu düşünüyorum. İnanmıyorsan somut kanıtlarım var. Ders notlarım, Assembly bildiğim için MikeOS'a yaptığım katkı vb.
Düzenleme: "İnanmıyorsan (...)" kısmını önceki mesajdaki yazdıklarıma kanıt olarak yazdım.

Profil fotoğrafın pek öyle demiyor ama neyse. Kaç yaşındasın?

Agnostik haklı, profil fotoğrafından bir şey anlaşılmaz fakat biraz sert çıkışmışsın. Neyse konu kitlenmesin, işimize dönelim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Foruma ilk girdiğimde ben de 13 yaşındaydım zaten orası ayrı. 7 yaşında çocuğun foruma girebilmesini düşünmen de ayrı bir trajikomik durum. Profil fotoğrafından seni yargılarım çünkü 13 yaşından siyasi işlere girmen doğru değil. Daha kafa yapın tam oluşmamış, gidip de saçma sapan şeyler uğruna gençliğini harcama. Kendini bana değil yaptığın işe kanıtla. LGS'de başarılar eğer ki bu sene giriyorsan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…