charm Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Ocak 2020 Mesajlar 2.483 Makaleler 3 Çözümler 5 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Nisan 2021 #1 Yaşımın küçük olmasına rağmen logo, intro vb. şeyler yapabiliyorum ayrıca İngilizcem gayet iyi sizce bu özelliklerimle nasıl para kazanabilirim?
Yaşımın küçük olmasına rağmen logo, intro vb. şeyler yapabiliyorum ayrıca İngilizcem gayet iyi sizce bu özelliklerimle nasıl para kazanabilirim?
S Smaug8 Hectopat Katılım 10 Kasım 2020 Mesajlar 1.208 Makaleler 1 Çözümler 2 8 Nisan 2021 #2 Freelancer ol.
A Abdullah_AKD Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Ağustos 2020 Mesajlar 2.329 Çözümler 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Nisan 2021 #3 Yazılım öğren yeğenim. Freelancer olarak çalışabilirsin. Bunun için bionluk.com gibi siteler var.
strigoi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 4.871 Makaleler 2 Çözümler 27 Yer Universitetet i Agder 8 Nisan 2021 #4 Panzoid'den yapıp yapmadığını anlamak için yaptığın bir çalışmayı buraya atabilirsin.
yucewalden Hectopat Katılım 4 Mart 2021 Mesajlar 2.140 Makaleler 1 Çözümler 3 8 Nisan 2021 #5 İlgin varsa yazılım öğren.
Theİ3lü Hectopat Katılım 30 Haziran 2019 Mesajlar 320 Çözümler 1 8 Nisan 2021 #6 charm dedi: Yaşımın küçük olmasına rağmen logo, intro vb. şeyler yapabiliyorum ayrıca İngilizcem gayet iyi sizce bu özelliklerimle nasıl para kazanabilirim? Genişletmek için tıkla... Hocam acilen basketbola başlayın. Spor çok önemli eğer ailenizin boyu uzunsa, değilse dövüş sporları veya futbol.
charm dedi: Yaşımın küçük olmasına rağmen logo, intro vb. şeyler yapabiliyorum ayrıca İngilizcem gayet iyi sizce bu özelliklerimle nasıl para kazanabilirim? Genişletmek için tıkla... Hocam acilen basketbola başlayın. Spor çok önemli eğer ailenizin boyu uzunsa, değilse dövüş sporları veya futbol.
T tasarimci Hectopat Katılım 31 Ekim 2020 Mesajlar 493 8 Nisan 2021 #7 Abdullah_AKD dedi: Bunun için bionluk.com gibi siteler var. Genişletmek için tıkla... Bionluk'ta 18 yaş altı çalışamaz.
Abdullah_AKD dedi: Bunun için bionluk.com gibi siteler var. Genişletmek için tıkla... Bionluk'ta 18 yaş altı çalışamaz.
strigoi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 4.871 Makaleler 2 Çözümler 27 Yer Universitetet i Agder 8 Nisan 2021 #8 Abdullah_AKD dedi: Freelancer olarak çalışabilirsin. Bunun için bionluk.com gibi siteler var. Genişletmek için tıkla... Bionluk gibi sitelerde yaş sınırı var diye biliyorum.
Abdullah_AKD dedi: Freelancer olarak çalışabilirsin. Bunun için bionluk.com gibi siteler var. Genişletmek için tıkla... Bionluk gibi sitelerde yaş sınırı var diye biliyorum.
tonbaligi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Nisan 2020 Mesajlar 1.466 Çözümler 5 Yer Istanbul 8 Nisan 2021 #9 İngilizceniz yine de çevirme gibi işlerde yetmez. Onun dışında yazılım öğrenebilirsin.
S Smaug8 Hectopat Katılım 10 Kasım 2020 Mesajlar 1.208 Makaleler 1 Çözümler 2 8 Nisan 2021 #10 tasarimci dedi: Bionluk'ta 18 yaş altı çalışamaz. Genişletmek için tıkla... Anne veya babası izin verirse onların kartını kullanabilir ama vergi işlerini bilmesi lazım.
tasarimci dedi: Bionluk'ta 18 yaş altı çalışamaz. Genişletmek için tıkla... Anne veya babası izin verirse onların kartını kullanabilir ama vergi işlerini bilmesi lazım.