12 yaşındayım ve para kazanmak istiyorum

• Konuyu başlatan charm
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 16
  • Görüntüleme 1.617
Senin yaşıda birine kimsenin internette iş vermek isteyeceğini sanmıyorum, anket sitelerinde anket doldurarak ufak paralar kazanabilirsin ama para kazanmak ve hesabına yasal bir şekilde aktarmak pek kolay bir iş değil.Vergi işleri karışık, Twitch yayıncıları bile o aldıkları "bağış"ların vergilerini ödüyor.Bence şuan para kazanma işlerine girme.

Bionluk, freelancer sitelerinden uygun fiyatlara iş yapmaya başla, gelen ücretler ile udemy'den kendini geliştirecek videoları izle, yeni ilanlar aç ve daha fazla para kazan.

Bu yaşta bu şekilde kendini geliştirmeni de takdir ettim kardeşim, tebrikler. Hiçbir zaman boş kalma, sürekli yeni şeyler öğren ve paraya dönüştürmeyi dene. Gelen paraları da kendine yatırım yapmak için harca, hiç acıma.

Kolay gelsin.

Hocam acilen basketbola başlayın. Spor çok önemli eğer ailenizin boyu uzunsa, değilse dövüş sporları veya futbol.

Hocam futbol çok oynarım ve severim.
İngilizceniz yine de çevirme gibi işlerde yetmez. Onun dışında yazılım öğrenebilirsin.

Yazılım konusunda çok büyük bir ilgim var başlamayı düşünüyorum.

Eline tamir takımları al ve bozuk eşyaları tamir edip sat. Hem kendine bir yatırım yapmış olursun hem de büyük bir şehirdeysen para da kazanırsın. Hangi aletleri alacağın sana kalmış. Elektronikte küçük şeylerle uğraşmak istersen lehim havyası ve multimetre işini görür.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı