12 yıl boyunca dünya turunda olan Japon Turist, Elazığ’da bıçaklandı

Shogan Kameda, Japonya’dan bisiklet ile dünya turu yapmak için 12 yıl önce yola çıkmıştı. Kamp yapmak için Elazığ’ın Sivrice ilçesine geldi ve kamp alanında dişlerini fırçaladığı esnada bıçaklanarak yaralandı. Ardından Elazığ Fethi Sekin Şehir Hastanesine kaldırıldı.

Shogan Komeda: ''Ben dişlerimi fırçalıyordum. Ne için bıçaklandım bilmiyorum. Buradan sonra ne yapacağımı da bilmiyorum. Türkiye için seyahatim bitti.'' ifadelerini kullandı.

Kaynak
 
Yıllar önce de olmuştu. Dünya turuna çıkan İtalyan kadın turiste Gebze´de tecavüz edip öldürdüler. Maalesef dünyanın her yerinde bunlar olabilse de Türkiye gibi kamusal güvenliğin tam oturtulmadığı ülkelerde risk daha yüksek.
 
Keşke bizim de seyahatimiz bitebilse. Bu adamı hangi duyguyla neden yaralamak istediler ki? Turist yani kendi halinde biri adam ne yapmak isteyebilirsin ki? O kadar kötü insanlar var ki psikolojisini çözemiyorsun. İnsanlarımızın çoğu kötü niyetli iyi olduğu kadar çok kötü insanlar da var. Yolda giderken her an ölebilirsin 'Ne bakıyorsun?' der gecenin bir vakti bıçağı yiyip oracıkta ölebilirsin bu abimiz yine hayatta kalmış. Bir daha gelme abim, burayı pas geç. Daha da gelmez zaten adamın yüz ifadesine bakın yazıktır ya. Kötü insanlar kötülüğünüzde boğulun.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı