12 yıllık bilgisayar için işletim sistemi önerisi

Windows 10 2016 LTSC kur. 2 GB RAM'li tablet PC de 500 MB kullanıyor boşta. Sürücü kurduktan sonra Windows Update'yi kapat.

Windows 10 2016'yı zaten hep denemek isterdim ama ISO dosyasını bulamadım. Linkini atar mısınız?

Windows 10 2016'yı zaten hep denemek isterdim ama ISO dosyasını bulamadım. Linkini atar mısınız?

Teşekkürler hemen kurup deneyeceğim.

Bunlar Windows 10 Enterprise bende Windows 10 Home anahtarı var kurunca Home anahtarını girsem otomatik Home yapar mı kendini?

Teşekkürler hemen kurup deneyeceğim.

Bunlar Windows 10 Enterprise bende Windows 10 Home anahtarı var kurunca Home anahtarını girsem otomatik Home yapar mı kendini?

Hayır hocam etkinleştiremezsiniz.

Korsan yöntemler var ama burada söylersem ban yerim

Tamam madem. Etkinleştirmesem bile maksimum alt köşede Windows'u etkinleştir yazar. Zaten ben orijinal mavi arka planı kullanırım kişiselleştirme ile alakalı bir sıkıntı yok benim için.

Tamam madem. Etkinleştirmesem bile maksimum alt köşede Windows'u etkinleştir yazar. Zaten ben orijinal mavi arka planı kullanırım kişiselleştirme ile alakalı bir sıkıntı yok benim için.

Bir resmin üstüne gelip duvar kâğıdı yap diyerek değişebilirsiniz.

Windows 10 LTSB kurdum fakat GeForce driverini kurup ana ekran kartını Intel entegreden NVIDIA'ya geçirince siyah ekran alıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…