Metin ATMACA
Femtopat
Daha fazla
Merhaba, 12 ay vadesiz taksit seçeneği sunması nedeniyle Game Garaj üzerinden (monitör dâhil) ortalama 120.000 TL bandında bir sistem kurmak istiyorum. Siz değerli forum üyelerinin görüşlerine ihtiyacım var. 12 taksitle almaya mecbur olduğum için (çok fazla özelleştirme yapamadan) kendimce şu şekilde bir sistem kurdum fakat parçaların birbiriyle uyumu ve sistemin tam verimle çalışması konusunda tavsiyelerinizi almak isterim.
Örneğin kasa içerisinde 750w PSU geliyor, bu sistem için yeterli olur-olmaz gibi şeylere tam hâkim değilim. Ben sitedeki PULSAR RTX (Bkz: PULSAR RTX - Game Garaj) sistemi üzerinden özelleştirme yaptım. Siz konunun uzmanları olarak bu sisteme ne dersiniz? Değiştirmem gereken donanımlar hangisidir? Site üzerindeki (12 ay vadesiz) sistemler/donanımlar dâhilinde yorumlarınızı bekliyorum.
Örneğin kasa içerisinde 750w PSU geliyor, bu sistem için yeterli olur-olmaz gibi şeylere tam hâkim değilim. Ben sitedeki PULSAR RTX (Bkz: PULSAR RTX - Game Garaj) sistemi üzerinden özelleştirme yaptım. Siz konunun uzmanları olarak bu sisteme ne dersiniz? Değiştirmem gereken donanımlar hangisidir? Site üzerindeki (12 ay vadesiz) sistemler/donanımlar dâhilinde yorumlarınızı bekliyorum.