120.000 TL'ye kadar motor önerisi

melihk74

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba iyi sosyaller,

A2 ehliyetim var daha yeni aldım, 120.000 TL'ye kadar alabileceğim bir motosiklet bakınıyorum. Başlangıç motorum olacağı için Scooter'a daha sıcağım. Genellikle şehir içi günlük git-gel maksimum 20 km kadar mesafem var. Bu fiyata kadar hangi motoru tavsiye edersiniz? Ek olarak RKS grace 202 Pro 950 Km'de 90 bin TL fiyatı var 2. el nasıldır sizce alınır mı? Başka öneriniz var mıdır? 125 - 250CC arası olabilir.

Yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler.

Merhaba iyi sosyaller,

A2 ehliyetim var daha yeni aldım, 120.000 TL'ye kadar alabileceğim bir motosiklet bakınıyorum. Başlangıç motorum olacağı için Scooter'a daha sıcağım. Genellikle şehir içi günlük git-gel maksimum 20 km kadar mesafem var. Bu fiyata kadar hangi motoru tavsiye edersiniz? Ek olarak RKS grace 202 Pro 950 Km'de 90 bin TL fiyatı var 2. el nasıldır sizce alınır mı? Başka öneriniz var mıdır? 125 - 250CC arası olabilir.

Yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler.
RKS kesinlikle tavsiye etmiyorum. Hem parça sorunu hem de ürün kalitesizliği mevcut. Bizzat deneyimledim. Bütçeyi 150 civarlarına çıkarırsan Scooter istediğin için Honda PCX diyebilirim. Max. bütçe 120 bin ise 250 CC'lere çıkman çok zor. Vitesli olarak alabilirsin, CF Moto serilerine.

Hocam dominar, commuter değil mi?
Commuter, Naked'a göre biraz daha uzun kalıyor ama daha rahat ve güvende hissettiriyor. Ben SYM Wolf kullanıyorum, arkadaşımın NK250'sini kullandım önden düşecekmiş gibi hissettim ve bana çok tuhaf geldi. Ancak 250 CC vitesli motor alacaksan kesinlikle ABS olmalı. Dominar'da ABS var ve sports touring olarak geçiyor.

Commuter, Naked'a göre biraz daha uzun kalıyor ama daha rahat ve güvende hissettiriyor. Ben sym Wolf kullanıyorum, arkadaşımın NK250'sini kullandım önden düşecekmiş gibi hissettim ve bana çok tuhaf geldi. Ancak 250 CC vitesli motor alacaksan kesinlikle abs olmalı. Dominar'da abs var ve sports touring olarak geçiyor.

Hocam vallahi sym jet X 125 (eğer peşin + taksit ayarlayabilirse), Pulsar RS 200, ikinci el dominar 250D, düşünüyorum. Bütçem 100 bin TL. Şimdi azıcık çalışıp bir şekilde para kazanabilirsem 127k peşinat verip 2600 TL 12 ay taksitle Pulsar RS200'ü alabilirim. 2000 TL KYK'den gelecek.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı