120.000 TL'ye toplanan R7 9800X3D - RTX 5080 sistem nasıldır?

Tomahawk sorunlu dediklerinden bunu önerdim. Hala sorunlar devam ediyor mu bilemiyorum.
Teşekkür ederim hocam. Başka önerilerinizi de bekliyorum. Son olarak NZXT H9 Flow kasası için ekstra bir fan almama ihtiyaç var mı? Eğer ki var ise ne almalıyım ve yanında fan çoklayıcı olamlı mıyım?

Teşekkür ederim hocam. Başka önerilerinizi de bekliyorum. Son olarak NZXT H9 Flow kasası için ekstra bir fan almama ihtiyaç var mı? Eğer ki var ise ne almalıyım ve yanında fan çoklayıcı olamlı mıyım?
Kasa hakkında bilgim yok. İçinden kontrolcü çıkmıyor mu bilmiyorum. Ayrıyeten alta 3 tane fan alabilirsin. O kısımların boş olması gerek orijinalinde.

Kasa hakkında bilgim yok. İçinden kontrolcü çıkmıyor mu bilmiyorum. Ayrıyeten alta 3 tane fan alabilirsin. O kısımların boş olması gerek.
Teşekkür ederim hocam. Asrock X870 Pro RS WiFi, Asrock X870 Riptide WiFi, Asus TUF Gaming X870-Plus WiFi ve MSI MAG X870 Tomahawk WiFi arasından seçiminiz ne olurdu? MSI MAG X870 Tomahawk kullanıcısı varsa yorumları çok değerli.

Teşekkür ederim hocam. Asrock X870 Pro RS WiFi, Asrock X870 Riptide WiFi, Asus TUF Gaming X870-Plus WiFi ve MSI MAG X870 Tomahawk WiFi arasından seçiminiz ne olurdu? MSI MAG X870 Tomahawk kullanıcısı varsa yorumları çok değerli.
Hocam modeller arasında hiç bilgim yok. Yeni konu açmanız daha iyi olur.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı