120 bin sıralama YKS için derece sayılır mı?

FallandMma

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar ben 100 bin ila 120 bin arası ham sıralama yapmak istiyorum. Biraz geç başladım ama TYT ilk 12 konuyu biliyorum. 100 bin, 120 bin arası derece mi? Çünkü Instagram'da yapamazsın diyorlar.

Derece net bir sıralama değil. Yani sizin yapabileceğiniz en iyisi 100 - 120 bin ise bu size göre derecedir. Hedeflere çok takılmayın, elinizden gelen en iyisini yapmaya bakın.

Arkadaşlar ben 100 bin ila 120 bin arası ham sıralama yapmak istiyorum. Biraz geç başladım ama TYT ilk 12 konuyu biliyorum. 100 bin, 120 bin arası derece mi? Çünkü Instagram'da yapamazsın diyorlar.

Düzenli çalışırsan doğru çalışırsan çok net 60k falan yaparsın ben son 1 ay abandım netlerim 40-45 ten 70e falan çıktı TYT. AYT'ye önem vermedim sadece pişmanım 149k yaptım. Şu an o sıralamayı yapman zorsa ama sınavda yaparsan da derece olur bu senin açından.

kendine hedef belirleyip o hedefe ulastiysan sayılır ama sana göre her seferinde hedeflerini biraz daha yükselt başarıların devamını dilerizzz bize göre derece hocam

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı