120 bin TL altı dizüstü bilgisayar tavsiyesi

Konu sahibi belirtmiş iş amaçlı diye ama arada oyunda oynayacakmış. Gaming laptoplar iş içinde kullanılabilir tek sıkıntısı şarjı. Onuda 60Hz'e çekip 7-8 saat kullanabilir.
Yine dediğim gibi workstationlar düşündüğünüz gibi olmuyor ne amaçla kullanılacak sorusuna iş demek çok sığ bir cevap.

Cihazları örnek olarak atıyorum iki farklı workstation ve hitap ettikleri kısım tamamen farklı.

Son örnek çok daha iyi oldu aslında.

Ne işle meşgulsünüz bilemiyorum ancak 120 bin Tl edecek bir mobilite gerektiren bir işte çalıştığınızı düşünmüyorum. Keza bu fiyatlara yurt dışına çıkıp, ürünü alıp gelmeniz daha karlı olacaktır.

Dediğiniz gibi RTX 4000 serisi mobil ekran kartlarını bekleyeceğim. Cevaplarınız için teşekkürler.
Beklemeniz bence çok bir şey değiştirmeyecek. Quadro serisi kartlar laptoplara 4000 serisinden geç gelecek. Siz bu sefer de 5000 serisini bekleme kararı alacaksınız.

Ne işle meşgulsünüz bilemiyorum ancak 120 bin TL edecek bir mobilite gerektiren bir işte çalıştığınızı düşünmüyorum. Keza bu fiyatlara yurt dışına çıkıp, ürünü alıp gelmeniz daha karlı olacaktır.

Tabii ki 120 bin TL gerektirecek bir iş değil. Sadece almışken beni senelerce götürecek üst düzey bir sistem istiyorum. Günün 10 saatinden fazlası bilgisayar başında olduğum için kaliteli bir şey almak mantıklı olacak.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı