Hazır sistem almayın, o hazır sistem fiyatlarına çok daha iyi sistemler alınır.
Aşağıda belirttiğim sistemi alabilirsiniz, beyaz ve tamamiyle üst segment bir sistem. Toplamı yaklaşık 123 bin TL oldu.
Ekran Kartı: Galax RTX 5080
İşlemci: R7 9800x3D
Anakart: ASUS ROG STRIX B850A
RAM: XPG Lancer Blade 2x24
SSD: MSI Spatium M480Pro
Kasa: NZXT H9 FlowMSI Spatium M480 Pro PCI-Express 4.0 1 TB M.2 SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI Spatium M480 Pro PCI-Express 4.0 1 TB M.2 SSD fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI Spatium M480 Pro PCI-Express 4.0 1 TB M.2 SSD özelliklerini incele, 4.661,04 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
PSU: ENERMAX Revolution 1200WNZXT H9 Flow Beyaz ATX Bilgisayar Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz NZXT H9 Flow Beyaz ATX Bilgisayar Kasası fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! NZXT H9 Flow Beyaz ATX Bilgisayar Kasası özelliklerini incele, 5.807,88 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
İşlemci Soğutucu: Thermalright Frozen Warframe 360 SEEnermax Revolution ERT1200EWT 1200 W Gen 5 ATX 3.0 Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Enermax Revolution ERT1200EWT 1200 W Gen 5 ATX 3.0 Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Enermax Revolution ERT1200EWT 1200 W Gen 5 ATX 3.0 Power Supply özelliklerini incele, 6.579,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Evet onu fark edip ekledim direkt.Hocam elinize sağlık bayağı güzel bir sistem toplamışsınız fakat işlemci soğutucuyu unutmuşsunuz. Lian Li 360mm sıvı soğutucu yakışır. Beyazı var mı bilmiyorum ama.
Bu sistemde çok hoşuma gitti tam istediğim gibi açıkçası fakat kendim toparlayamam ya tek tek alıp hepsini bilgisayarcıya götüreceğim. Yada sinerjide bir uygulama varmış oradan yapacağım.Hazır sistem almayın, o hazır sistem fiyatlarına çok daha iyi sistemler alınır.
Aşağıda belirttiğim sistemi alabilirsiniz, beyaz ve tamamiyle üst segment bir sistem. Toplamı yaklaşık 123 bin TL oldu.
İşlemci: R7 9800X3D
SSD: MSI Spatium M480 Pro
Kasa: NZXT H9 FlowMSI Spatium M480 Pro PCI-Express 4.0 1 TB M.2 SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI Spatium M480 Pro PCI-Express 4.0 1 TB M.2 SSD fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI Spatium M480 Pro PCI-Express 4.0 1 TB M.2 SSD özelliklerini incele, 4.661,04 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
PSU: Enermax Revolution 1200WNZXT H9 Flow Beyaz ATX Bilgisayar Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz NZXT H9 Flow Beyaz ATX Bilgisayar Kasası fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! NZXT H9 Flow Beyaz ATX Bilgisayar Kasası özelliklerini incele, 5.807,88 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
İşlemci Soğutucu: Thermalright Frozen Warframe 360 SEEnermax Revolution ERT1200EWT 1200 W Gen 5 ATX 3.0 Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Enermax Revolution ERT1200EWT 1200 W Gen 5 ATX 3.0 Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Enermax Revolution ERT1200EWT 1200 W Gen 5 ATX 3.0 Power Supply özelliklerini incele, 6.579,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Bu sistemde çok hoşuma gitti tam istediğim gibi açıkçası fakat kendim toparlayamam ya tek tek alıp hepsini bilgisayarcıya götüreceğim. Ya da Sinerji'de bir uygulama varmış oradan yapacağım.
Ben bir tane site üzerinden yaptım fakat fiyat biraz uçtu gibi biraz kaliteli kullanayım derken. Sizce alınır mı bu?
Pc Toplama Sihirbazı ile kolayca bilgisayar toplayın
Pc toplama sihirbazı, en uygun fiyatlarla hızlıca ve yüksek uyumlulukta bilgisayar toplamanıza olanak verir. Bilgisayar toplamak hiç bu kadar kolay olmamıştı.www.sinerji.gen.tr
Bu tarz yerlerden toplarsanız fiyatlar çok ve gereksiz artar. Neredeyse tüm sitelerin sistem toplama sihirbazları böyle çalışıyor.Bu sistemde çok hoşuma gitti tam istediğim gibi açıkçası fakat kendim toparlayamam ya tek tek alıp hepsini bilgisayarcıya götüreceğim. Yada sinerjide bir uygulama varmış oradan yapacağım.
Ben bir tane site üzerinden yaptım fakat fiyat biraz uçtu gibi biraz kaliteli kullanayım derken. Sizce alınır mı bu
Pc Toplama Sihirbazı ile kolayca bilgisayar toplayın
Pc toplama sihirbazı, en uygun fiyatlarla hızlıca ve yüksek uyumlulukta bilgisayar toplamanıza olanak verir. Bilgisayar toplamak hiç bu kadar kolay olmamıştı.www.sinerji.gen.tr
İşlemci: R7 9800X3D
SSD: MSI Spatium M480 Pro
PSU: Enermax Revolution 1200WNZXT H9 Flow Beyaz ATX Bilgisayar Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Bu tarz yerlerden toplarsanız fiyatlar çok ve gereksiz artar. Neredeyse tüm sitelerin sistem toplama sihirbazları böyle çalışıyor.
Alta bıraktığım mesajımdaki sistemi gönül rahatlığıyla alabilirsiniz. Sistem kurmayı bilmiyorsanız YouTube'dan bakarak kurabilir ya da iyi bir bilgisayarcıya kurdurabilirsiniz.
Estağfurullah, rica ederim. Hayırlı olsun şimdiden.Size de zahmet verdim, çok teşekkür ederim, bu sistemi topluyorum, hepsi gelince ben toplamaya çalışırım, toplayamazsam bilgisayarcıya götürürüm.
4-5 yıl boyunca çok rahat götürür, rahat olun.Bir de bu sistem beni rahat 4-5 yıl gider sanırım. Hikaye oyunları çok oynuyorum 2K 4K olacak şekilde bir de GTA 6'ya hazırlık gibi bir şey.
Galax zaten Palit'in alt firması. Ek olarak konu sahibi beyaz sistem topluyor, siz siyah ekran kartı önermişsiniz.Ekran kartını galax yerine palit gamerock 5080 öneririm oda uygun ve köklü bir firma genelde marka takıntısı olduğu için çekinerek almıyolar bunu ama baya iyi fp ekran kartı.
Memlekette "iyi bilgisayarcı" neredeyse yok. Çoğu demode, eski bilgilerle iş yapmaya çalışıyor. Kendi elindeki ürünleri kakalamaya çalışanlar da cabası.Deneyiminiz yoksa iyi bir bilgisayarcıya götürün sorumluluk onda olsun. @mustafa.kaya