120 bin TL bütçe ile R7 7800X3D 5070Ti hazır sistem alınır mı?

Bütçe
90.000 120.000
Galax zaten Palit'in alt firması. Ek olarak konu sahibi beyaz sistem topluyor, siz siyah ekran kartı önermişsiniz.

Memlekette "iyi bilgisayarcı" neredeyse yok. Çoğu demode, eski bilgilerle iş yapmaya çalışıyor. Kendi elindeki ürünleri kakalamaya çalışanlar da cabası.
Onların yerine Technopat var, eksik kalsınlar.

Ben Palit'i tavsiyelerde vs daha çok kullanıldığı için önerdim Galax pek sevilmiyor. Soğutması GameRock'un daha iyi renk olayı da farklılık katar tercihine kalmış, Colorful 5080 önermiştim ilk zaten beyaz oda iyi firma, alt markası olabilir ama Arçelik'e bakarsanız Grundig de onun alt markası ama daha kalitesi düşük parça, farklı uygun fiyat oluyor mesela, aranınca iyi bilgisayarcı çok var ben buldum yaptırdım... Tavsiye vs. tanıdık çıkıyor elbet ilk defa kendisi toplayan anakart CPU pinlerini eğen sorun yaşayan çok gördüm ayrıca.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Size de zahmet verdim çok teşekkür ederim bu sistemi topluyorum. Hepsi gelince ben toplamaya çalışırım, toplayamazsam bilgisayarcıya götürürüm. Bir de bu sistem beni rahat 4-5 yıl gider sanırım. Hikaye oyunları çok oynuyorum 2K 4K olacak şekilde bir de GTA 6'ya hazırlık gibi bir şey.

10 yıl bile götürür hocam hayırlı olsun.
 

Technopat Haberler

Geri
Yukarı