120 bin TL'ye RTX 4090 sistem önerisi

Bütçe
120000
2k lık max sistem kursam ilerleyen zamanda fiyatlar uçupta 4k için az daha para ekleseydim de 4090 lık bir sistem alsaydım keşke demek istemediğim için en yüksekten alayım diyorum.Kararsızlıkta var hocam biraz değer mi bu paralara diye çok kafam karışık

Arkadaşlar kafama göre bir sistem topladım 6 taksit peşin fiyatına olsun diye bir site seçtim. Çok mu para veriyorum? Önerileriniz nelerdir? Hazır sistem alsam daha mı iyi olur? Teşekkürler.
İşlemci= AMD CPU AM5 box Ryzen 9 7950x3D işlemci (22.479, 00)
Anakart = MSI MAG B650 Tomahawk Wi-Fi AM5 DDR5 6600MHz(OC) HDMI DP M.2 USB3.2 2.5G lan Wi-Fi 6E ATX (9.211, 91 TL)
Kasa = Gamepower Warcry ATX 6 ARGB sessiz fan temper cam kasa (4.399, 00)
M.2 SSD = Kingston Fury Renegade 7300MB/S - 6000MB/S SFYRS/1000G PCI-e 4.0 NVMe M.2 SSD (4.069.00)
Sıvı Soğutucu = Corsair CW-9060054-WW H150 RGB 360 mm Intel-AMD uyumlu sıvı soğutucu (3.839, 00 TL)
Ekran kartı= MSI VGA GeForce RTX 4090 Gaming Trio 24G RTX4090 24 GB GDDR6X 384b DX12 PCI-e 4.0 X16 (3xdp 1xhdmı) ekran kartı (59.389, 11)
PSU = ASUS ROG STRIX 1000G 80 Plus Gold 1000W modüler PSU (8.839, 00 TL)
Ram= Kıngston Fury Beast Ddr5 32GB (16 X2) 5600MHZ CL40 Dımm Siyah Pc Ram (4.069 TL)
Toplam = 116.295,02
Farklı sitelerden teker teker taksitle alabilir misin?

Alırım hocam fakat peşin fiyatına taksit yapan pek site bulamadım. Ürünlerin bir kaçı yüksek fiyatlı olunca taksit farkları toplam ürünlerde nerdeyse 10-15 bin fiyat değiştiriyor. (6 ila 9 taksit)

Ürünleri kafama göre ve acemice seçmem sitenin taksit farkı almaması oldu :) Kart Limitlerimi zorladığım için ve kredi çekmek yüksek farklar yarattığı için peşin fiyatına taksit çok mantıklı geliyor.

Son düzenleme:
Alırım hocam fakat peşin fiyatına taksit yapan pek site bulamadım. Ürünlerin bir kaçı yüksek fiyatlı olunca taksit farkları toplam ürünlerde nerdeyse 10-15 bin fiyat değiştiriyor. (6 ila 9 taksit)

Ürünleri kafama göre ve acemice seçmem sitenin taksit farkı almaması oldu :) Kart Limitlerimi zorladığım için ve kredi çekmek yüksek farklar yarattığı için peşin fiyatına taksit çok mantıklı geliyor.
Farklı sitelerden toplama yaparsan tek bir siteden peşin fiyatına alacağın fiyatla aynı fiyata gelir çünkü öyle siteler pahalıya satar.

Doğru mantıklı , peki hocam seçtiğim ürünlerden bir kaç tüyo verebilir misin? Ben seçerken işlemci ve ekran kartı en üst seviyeler olsun dedim ram den düşürdüm bütçe düşsün diye,ana kart taş gibi diye yorumları okuyunca onu seçtim,ssd de fiyatı uygun gibi,soğutucu ve psu bilgim yok onları hazır sistemelerden kopya çektim.

Doğru mantıklı , peki hocam seçtiğim ürünlerden bir kaç tüyo verebilir misin? Ben seçerken işlemci ve ekran kartı en üst seviyeler olsun dedim ram den düşürdüm bütçe düşsün diye,ana kart taş gibi diye yorumları okuyunca onu seçtim,ssd de fiyatı uygun gibi,soğutucu ve psu bilgim yok onları hazır sistemelerden kopya çektim.

Toplam 112k oluyor. Çok iyi

PSU olarak pcle 5.0 seçilebilir.

Böyle yapınca da 115k oluyor. Asus olan psu'yu tavsiye ederim.

Eyvallah saolasın hocam, biraz daha fiyatı indirmek amaçlı
bunu seçsem performans farkı var mı çok aralarında?

Eyvallah saolasın hocam, biraz daha fiyatı indirmek amaçlı
bunu seçsem performans farkı var mı çok aralarında?
Soğutması rog kadar iyi değil. Rog al. Direkt attığım sistemi alabilirsin. PSU ROG seç.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı