120 bin TL'ye RTX 4090 sistem önerisi

Bütçe
120000
2k lık max sistem kursam ilerleyen zamanda fiyatlar uçupta 4k için az daha para ekleseydim de 4090 lık bir sistem alsaydım keşke demek istemediğim için en yüksekten alayım diyorum.Kararsızlıkta var hocam biraz değer mi bu paralara diye çok kafam karışık

Farklı sitelerden teker teker taksitle alabilir misin?

Alırım hocam fakat peşin fiyatına taksit yapan pek site bulamadım. Ürünlerin bir kaçı yüksek fiyatlı olunca taksit farkları toplam ürünlerde nerdeyse 10-15 bin fiyat değiştiriyor. (6 ila 9 taksit)

Ürünleri kafama göre ve acemice seçmem sitenin taksit farkı almaması oldu Kart Limitlerimi zorladığım için ve kredi çekmek yüksek farklar yarattığı için peşin fiyatına taksit çok mantıklı geliyor.

Son düzenleme:
Farklı sitelerden toplama yaparsan tek bir siteden peşin fiyatına alacağın fiyatla aynı fiyata gelir çünkü öyle siteler pahalıya satar.

Doğru mantıklı , peki hocam seçtiğim ürünlerden bir kaç tüyo verebilir misin? Ben seçerken işlemci ve ekran kartı en üst seviyeler olsun dedim ram den düşürdüm bütçe düşsün diye,ana kart taş gibi diye yorumları okuyunca onu seçtim,ssd de fiyatı uygun gibi,soğutucu ve psu bilgim yok onları hazır sistemelerden kopya çektim.

Toplam 112k oluyor. Çok iyi

PSU olarak pcle 5.0 seçilebilir.

Böyle yapınca da 115k oluyor. Asus olan psu'yu tavsiye ederim.

Eyvallah saolasın hocam, biraz daha fiyatı indirmek amaçlı
bunu seçsem performans farkı var mı çok aralarında?

Soğutması rog kadar iyi değil. Rog al. Direkt attığım sistemi alabilirsin. PSU ROG seç.

Anladım hemen bir hesap kitap yapayım taksit seçenekleri var sitelerde çok iyi oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…