120 cm masa önerisi

Bütçe
4.000

737973

Decipat
Yer
İzmir
Daha fazla  
Selamlar. Senelerdir 70Cm'lik masada yaşamaya çalışıyorum fakat artık masaüstünde yerim kalmadığından yeni masa almam lazım. Forumlarda genelde Trendyol'a falan girip "çalışma masası" yazınca çıkan ilk masaları atmışlar. Masanın üstüne kasa koyacağımdan kaliteli bir şey olmalı. Bana 120cm, olursa yanında raflı olmazsa problem olmaz, sallanma yapmayan, kaliteli bir çalışma masası önerir misiniz? Bütçede sıkıntım yok zaten masalar genelde 2.500-3.000 bandında. Ama gidip de 10klık masada atmayın net bütçe olarak 4K da sabitleyeyim. Şimdiden öneriler için sağ olun.

Son düzenleyen: Moderatör:
Okumamışım pardon.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yanlış öneriler olmasın diye ekleyeyim raf derken dolap gibi olanlar değil şöylelerden bahsettim.

Kesinlikle tavsiye ederim, iskelet hazır geliyor, ayak takıyorsun sadece, sallanma minimum o da her masada var zaten. Satış sitelerinde hep gördüğümüz masalardan çok daha iyi. Teslimat plastik şeffaf köpüğe sarılı yapılıyor, hasar alma riski yok gibi, 1 günde geldi.

1-2 ay kullanım sonrası inceleme hazırlayacağım buraya.

140cm i odaya asla sığdıramam hocam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…