120 cm masa önerisi

Bütçe
4.000
Selamlar. Senelerdir 70Cm'lik masada yaşamaya çalışıyorum fakat artık masaüstünde yerim kalmadığından yeni masa almam lazım. Forumlarda genelde Trendyol'a falan girip "çalışma masası" yazınca çıkan ilk masaları atmışlar. Masanın üstüne kasa koyacağımdan kaliteli bir şey olmalı. Bana 120cm, olursa yanında raflı olmazsa problem olmaz, sallanma yapmayan, kaliteli bir çalışma masası önerir misiniz? Bütçede sıkıntım yok zaten masalar genelde 2.500-3.000 bandında. Ama gidip de 10klık masada atmayın :D net bütçe olarak 4K da sabitleyeyim. Şimdiden öneriler için sağ olun.

Ceramical Msr Raflı Çalışma Masası - 60x120cm - Çam - Fiyatı, Yorumları aynı markanın 160 cm olanını kullanıyorum çok güzel tavsiye ederim.

Ayakları ne kadar sağlam olur bilemiyorum tahta oluşundan.

Bu var hocam derinlik 60 cm ama buda çok sağlam, fiyat biraz daha fazla ama diğer 120cm modele göre

Bunun derinliği 65.
Bu güzele benziyor, aklımda bulunsun. Fakat genelde masaların orta kısmında çapraz bir kısım olur sallama yapmasın diye. Genelde gördüğüm o dediğim kısmın olmadığı masalarda çok sallanıyordu. Bunda öyle bir sıkıntı yaşamam değil mi?
Kalender Dekor Jimmy 02 120 Cm Çalışma Masası Jm01 - Fiyatı, Yorumları hocam bunu bende kullanıyorum bir bak . Bütçene göre biraz tuzlu ama
Hocam şu anki masamında üst kısmında raflar vardı çok kaba durduğundan söküp attım. O yüzden düşünmem. Ayrıca kasaya yer yok üst tarafta sığdırmam zor olur.
Ceramical Msr Raflı Çalışma Masası - 60x120cm - Çam - Fiyatı, Yorumları aynı markanın 160 cm olanını kullanıyorum çok güzel tavsiye ederim.
Güzele benziyor hocam. Tabla malzemesi ne bunun?

Hocam siz bilgisayardaki işlemciye e işlemci deyip i3 2. nesil falan almadığınız gibi bunda da öyle olduğunu düşünüyorum. Tahtadan tahtaya malzeme kalitesi, farklar vs. Var.

Hazır sistemle alırken e işlemci deyip i5 12 400F almanın pişmanlığını hala yaşıyorum hocam haklısınız.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı