120 cm masa rahat olur mu?

faikpkr

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar, yeni bir sistem aldım ama evdeki masa 90 cm olduğu için hiç rahat değilim. Yeni bir masa almak istiyorum, ancak bu masa en fazla 120 cm olabilir çünkü odada yer yok. 27 inç monitörüm var ve kasa muhtemelen aşağıda duracak; çünkü masaüstüne koyarsam yer kalmaz diye düşünüyorum. Bana 120 cm masa önerebilir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:

Arkadaşlar, yeni bir sistem aldım ama evdeki masa 90 cm olduğu için hiç rahat değilim. Yeni bir masa almak istiyorum, ancak bu masa en fazla 120 cm olabilir çünkü odada yer yok. 27 inç monitörüm var ve kasa muhtemelen aşağıda duracak; çünkü masaüstüne koyarsam yer kalmaz diye düşünüyorum. Bana 120 cm masa önerebilir misiniz?
Büyük masa her zaman daha iyidir. PS5 ve TV için L masa kullanıyordum ama kollarım için yeterli yer kalmıyor diye ayrı bir masaya geçtim 160CM'lik ve cidden dünya varmış yer derdine girmiyorum ortalık dağınık değil. Büyük masa her zaman mükemmel birşeydir.

Ben 120-140-160cm masa kullandım.

140 idare eder 160 iyi ama 120 bayağı sıkışık oluyor. Derinliği 60cm üzeriyse kasayı monitörün arkadasına koymak çözüm olabilir.

Direkt masa önerisi yapamam ama derinliği minimum 60, olabilirse 60 üzeri olsun daha rahat olur.

Büyük masa her zaman daha iyidir. PS5 ve TV için l masa kullanıyordum ama kollarım için yeterli yer kalmıyor diye ayrı bir masaya geçtim 160Cm'lik ve cidden dünya varmış yer derdine girmiyorum ortalık dağınık değil. Büyük masa her zaman mükemmel bir şeydir.

Kk odada yer olsa dediğin çok doğru da işte yer yok bir de bu masada sallanma falan olmaz değil mi?

Büyük masa her zaman daha iyidir. PS5 ve TV için L masa kullanıyordum ama kollarım için yeterli yer kalmıyor diye ayrı bir masaya geçtim 160CM'lik ve cidden dünya varmış yer derdine girmiyorum ortalık dağınık değil. Büyük masa her zaman mükemmel birşeydir.
bu masanın 200cm olanını kullanıyorum duvara vidalamadığın sürece güven vermiyor ve sallanıyor sallanmasın istiyorsan önermem.

120 cm genişlikteki masanın üzerine hem kasa hemde monitör çok rahat sığıyor. Kendimin ki o şekilde. Pc kasası Cooler Master H500 geniş ve büyük olmasına rağmen alan kalıyor sana. Kasayı koymazsan daha da fazla alanın olur. Tavsiyem yakınında marangoz varsa masanın üstünü 120'ye 75 cm derinliğinde kestir. Yaklaşık 1000 TL tutar. Sunta değil de mdf'ye yakın bir malzemeden kesip yapıyorlar genelde. Yada direkt mdf'de kestirebilirsin. Ben 100 cm'e 75 cm olanını ya 600'e yada 800'e kestirdim 2 ay önce. İkea'dan da 4 tane ayak al toplamda 800 TL tutar. İnternetten tam istediğini bulamayabilirsin. Ben bu şekilde çözdüm kendi masamı.

bu masanın 200cm olanını kullanıyorum duvara vidalamadığın sürece güven vermiyor ve sallanıyor sallanmasın istiyorsan önermem.
200CM olanı olabilir hocam ama boyutu küçükdükçe sallanması da azalır diye düşünüyorum 200cm çok büyük sonuçta benimki de sallanıyor ama çok hafif hani rahatsız edecek seviyede değil.

Temu'dan defalarca kez urun aldim ve hepsini ozenle secip almama ragmen kalitesinden hic memnun kalmadim. O yuzden benim kisisel deneyimime dayanarak Temu'yu onermem. Hele ki monitor kolu soz konusu oldugunda ben isleri ciddiye alirim. Basta saglam gibi durup da aradan bir kac ay gecince gevseyip sallanacak veya monitoru dusurecek bir sey kesinlikle olmaz. Bunun yerine bir marka vardi adini unuttum uygun fiyata cok iyi kalitede monitor kollari vardi. Dilimin ucunda ama bir turlu bulamiyorum adini yardim edin 😁.

Temu'dan defalarca kez urun aldim ve hepsini ozenle secip almama ragmen kalitesinden hic memnun kalmadim. O yuzden benim kisisel deneyimime dayanarak Temu'yu onermem. Hele ki monitor kolu soz konusu oldugunda ben isleri ciddiye alirim. Basta saglam gibi durup da aradan bir kac ay gecince gevseyip sallanacak veya monitoru dusurecek bir sey kesinlikle olmaz. Bunun yerine bir marka vardi adini unuttum uygun fiyata cok iyi kalitede monitor kollari vardi. Dilimin ucunda ama bir turlu bulamiyorum adini yardim edin 😁.
Valla hocam ben aldığım ürünlerin kalitesinden memnun kaldığım için önerdim ama ozaman TR'den öneri yapabilirim.

1385TL hatta Temu'da ki üründen daha bile ucuz kalıyor.

Bu arada bende north bayou kullanıyorum. Benimki 2 kollu olan bir model.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı