120 cm masa rahat olur mu?

120 cm genişlikteki masanın üzerine hem kasa hemde monitör çok rahat sığıyor. Kendimin ki o şekilde. Pc kasası Cooler Master H500 geniş ve büyük olmasına rağmen alan kalıyor sana. Kasayı koymazsan daha da fazla alanın olur. Tavsiyem yakınında marangoz varsa masanın üstünü 120'ye 75 cm derinliğinde kestir. Yaklaşık 1000 TL tutar. Sunta değil de mdf'ye yakın bir malzemeden kesip yapıyorlar genelde. Yada direkt mdf'de kestirebilirsin. Ben 100 cm'e 75 cm olanını ya 600'e yada 800'e kestirdim 2 ay önce. İkea'dan da 4 tane ayak al toplamda 800 TL tutar. İnternetten tam istediğini bulamayabilirsin. Ben bu şekilde çözdüm kendi masamı.
Kesinlikle katiliyorum bu arada. Gidip marangoza yaptirmak daha iyi oluyor, internette insanin tam istedigi bir masa olmuyor. Zaten adam akilli dort dortluk guzel setup yapacagim diyip de masayi internetten alani gormedim ben sahsen.

Tek monitor ve üstte kasa 150cm masaya sığabiliyorum ama 2 monitör olsa büyük ihtimalle sıkış sıkış olur yer varsa bence en az 140 alınmalı.

Temu'dan defalarca kez ürün aldim ve hepsini ozenle secip almama ragmen kalitesinden hiç memnun kalmadim. O yuzden benim kisisel deneyimime dayanarak Temu'yu onermem. Hele ki monitor kolu soz konusu oldugunda ben isleri ciddiye alirim. Basta saglam gibi durup da aradan birkaç ay gecince gevseyip sallanacak veya monitoru dusurecek bir şey kesinlikle olmaz. Bunun yerine bir marka vardi adini unuttum uygun fiyata cok iyi kalitede monitor kollari vardi. Dilimin ucunda ama bir turlu bulamiyorum adini yardim edin 😁.

Kk zaten masayı aldığım gibi monitör kolu da alacaksın fakat Temu'dan almam bayağı araştırma yaptım North Bayou F80 alacağım.

Valla hocam ben aldığım ürünlerin kalitesinden memnun kaldığım için önerdim ama ozaman TR'den öneri yapabilirim.

1385TL hatta Temu'da ki üründen daha bile ucuz kalıyor.

Bu arada bende north bayou kullanıyorum. Benimki 2 kollu olan bir model.
Heh, evet iste bu o marka. Ben eskiden Turkiye'deyken kullanmistim ve oldukca da memnun kalmistim. Turkiye'deki arkadaslarim da hemen hemen hepsi bunu kullaniyorlar ve tek bir sikayet ettikleri de olmadi. Iyi hatirladiniz, helal olsun.

Heh, evet iste bu o marka. Ben eskiden Türkiye'deyken kullanmistim ve oldukca da memnun kalmistim. Türkiye'deki arkadaslarim da hemen hemen hepsi bunu kullaniyorlar ve tek bir sikayet ettikleri de olmadi. Iyi hatirladiniz, helal olsun.

Kk zaten bende bunu alacağım bayağı araştırma yapmıştım önceden masayı yaptirdigim gibi bunu da alacağım.

120 cm genişlikteki masanın üzerine hem kasa hemde monitör çok rahat sığıyor. Kendimin ki o şekilde. Pc kasası Cooler Master H500 geniş ve büyük olmasına rağmen alan kalıyor sana. Kasayı koymazsan daha da fazla alanın olur. Tavsiyem yakınında marangoz varsa masanın üstünü 120'ye 75 cm derinliğinde kestir. Yaklaşık 1000 TL tutar. Sunta değil de mdf'ye yakın bir malzemeden kesip yapıyorlar genelde. Yada direkt mdf'de kestirebilirsin. Ben 100 cm'e 75 cm olanını ya 600'e yada 800'e kestirdim 2 ay önce. İkea'dan da 4 tane ayak al toplamda 800 TL tutar. İnternetten tam istediğini bulamayabilirsin. Ben bu şekilde çözdüm kendi masamı.
Kk teşekkür ederim yorumun için en iyisi gidip ben bı marangozlara fiyat soriyum yada tanıdık bir marangozcu varsa

Kk zaten bende bunu alacağım bayağı araştırma yapmıştım önceden masayı yaptirdigim gibi bunu da alacağım.
Bence de oyle yapin. @OMxk5 da dedigi gibi kestirin kendinize uygun olcude saglam bir tahta, Ikea'dan da 4 tane ayak alipv monteleyin bitirin isi. Dilerseniz masayi bir sekil duvara sabitlerseniz sallanma falan da olmaz rahat rahat kullanirsiniz.

Bence de oyle yapin. @OMxk5 da dedigi gibi kestirin kendinize uygun olcude saglam bir tahta, IKEA'dan da 4 tane ayak alipv monteleyin bitirin isi. Dilerseniz masayi bir sekil duvara sabitlerseniz sallanma falan da olmaz rahat rahat kullanirsiniz.

Teşekkür ederim kk yorumun için gidip yarında ya da yakın bir gün gidip soriyum marangozlara.

Kk teşekkür ederim yorumun için en iyisi gidip ben bı marangozlara fiyat soriyum yada tanıdık bir marangozcu varsa
Bence bu şekilde yaptır. Masanın üst kısmını 2-2.5 cm kalınlığında yaptıracaksan 4 köşesinide kenarlarından aşağıya doğru 2-3 cm'lik çerçeve yaptır. Bu şekilde ayakları takınca masa ortadan esneme yapmaz. Hemde şık duruyor. Yada direkt masayı bu ikea'daki masaların kalınlığı gibi yaptırabilirsin. 4 cm'e yakındı galiba kalınlıkları. O zaman o kenar çerçevelerine de gerek kalmaz. Bende de 27 inç monitör var. Dediğim gibi kasa ve monitör hatta monitörün yanında 2 adette hoparlör ile birlikte rahat sığılıyor. Kasayı monitörün arkasına falan koyma yanına koy koyacaksan. Masanın derinliğini de minimum 75 cm yap. Yerin varsa 80 cm yap. 60 yada 70 cm çok dar kalıyor bilgin olsun.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı