120 FPS Android tablet vs 60 FPS iPad

Erendursunpasif

Femtopat
Daha fazla  
120 FPS Android tablet mi yoksa 60 FPS iPad mi? Genellikle PUBG oynayacağım icin soruyorum kimisi Android mermi atmıyor diyor. Örneğin 120 FPS Samsung Galaxy Tab9S mi yoksa 60 FPS iPad Air 5 mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
apple ürünlerinde 60 fps maksimum ama stabil olarak çalışıyor. Samsung çok farklı değil. Samsung giderdim ben olsam.

120 FPS Android tablet mi yoksa 60 FPS iPad mi? Genellikle PUBG oynayacağım icin soruyorum kimisi Android mermi atmıyor diyor. Örneğin 120 FPS Samsung Galaxy Tab9s mi yoksa 60 FPS iPad Air 5 mi?

Oyun içinse iPad derdim çünkü geçen bir arkadaşımın mini 5'i ile oynadım tablet eski olmasına rağmen ufacık FPS düşüşü göremedim ama tabii sizin tercihinize kalmış.

Android mermi atmaması gibi bir şey yok o cihazla alakalıdır. 120 hz ile 60 hz arasında o kadar büyük bir fark var ki 120 oynayan birisinin karşısında aynı seviyede 60 oynayan birisi ağır dezavantajda. Ben direkt 120 hz alırdım.

120 FPS Android tablet mi yoksa 60 FPS iPad mi? Genellikle PUBG oynayacağım icin soruyorum kimisi Android mermi atmıyor diyor. Örneğin 120 FPS Samsung Galaxy Tab9S mi yoksa 60 FPS iPad Air 5 mi?
🤣🤣🤣 Mermi atmıyor diyen ipad reklamını iyi yapmış..
Ama gerçek şu kaliteli tablet ise android alınır.
5000 tl android Tablet var,25.0000 var.
S9 alirsan memnun kalırsın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı