120 GB SSD Arşiv Yapılmazsa Yeterli Mi?

Ben imzamda kullandığım SSD ye sadece Windows, office 365 Outlook, Cs6, Cs go ve lol kurdum. Şuan 40 gb boş yerim var. Geri kalan depolamaları Wd 1 Tb lık harddiskin içine atıyorum. Ucu ucuna yetiyor tamam ama şimdiki aklım olsa 240 gb alırdım, çünkü gta 5'i SSD ye kuramadım harddiskte kurulu

Ben imzamda kullandığım SSD ye sadece Windows, office 365 Outlook, Cs6, Cs go ve lol kurdum. Şuan 40 gb boş yerim var. Geri kalan depolamaları Wd 1 Tb lık harddiskin içine atıyorum. Ucu ucuna yetiyor tamam ama şimdiki aklım olsa 240 gb alırdım, çünkü gta 5'i SSD ye kuramadım harddiskte kurulu
Hocam o kadar önemli mi yani oyunlar SSD'ye kurmak :) 30 saniye değilde 1 dakika beklemişsin ne var ki yani..

@OnurAYDN Çoklu çevrimiçi oyunlarda çok çok önemli 1-2 saniyelik farklar bile size avantaj sağlayabiliyor, rakibiniz üzerinde üstünlük kurabiliyorsunuz. Recep ve Ali Bey'in de dediği tekli çevrimdışı oyunlarda sadece yükleme açılma ve sahne geçişlerinde fark gösteriyor tercih tamamen size kalmış.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı