120 GB SSD önerisi

mcimentr

Kilopat
Daha fazla  
Windows kurmak için 120 GB SSD almak istiyorum, en iyi SSD hangisi arkadaşlar? 250-300 TL bütçem var. Yardım lütfen.

Son düzenleyen: Moderatör:
Samsung 850 veya 750 Evo öneririm.

Adata güvenilir bir marka mıdır? Corsair Force SEries LE200, OCZ TL100 bu marka ve modellere göre Adata SU800 daha mı uzun ömürlü olur? Benim için hız ikinci planda.

Şuan en iyi ömrü Samsung 850 EVO biçiyor ki 120 GB değil, 240 GB varyasyonu şuan piyasada bulunuyor. Adata güvenilir bir markadır. Zamanında RAM'larını kullandım.

Samsung EVO 850 veya Adata alabilirsin.

Adata güvenilir bir marka mıdır? Corsair Force SEries LE200, OCZ TL100 bu marka ve modellere göre Adata SU800 daha mı uzun ömürlü olur? Benim için hız ikinci planda.
Corsair Force SEries LE 200 ve OCZ TL100 alınacak SSD'ler değil. Adata SU800 her iki modelden daha iyi bellek tipine ve bellek kontrolcüsüne sahip. Adata SU800'de 3D TLC NAND bellekler bulunuyor. Fiyat performans olarak Adata SU800 çok iyi bir ürün. Marka da güvenilir.

SSD Plus, diğer belirttiğimiz SSD'lere göre belirtilen, biçilen ömrü daha az ve okuma yazma oranları değişkenlik göstermekte.

Yalnız, Samsung SSD'lerin, özellikle 850 EVO'nun belllek kontrolcüleri çok daha iyi ve belirtilen, biçilen ömrü daha fazla.

Samsung ve Adata ile karşılaştırırsak, SSD Plus'u önermiyorum.

Samsung Evo serisi en iyi ssdlerden biridir lakin birazcık pahalı.Diyosunki benim bütçem fazla değil Corsair,Ocz ssdleri öneririm.Şuan sistemimde Toshiba-OCZ 240GB'lık bir ssd kullanıyorum gayette memnunum bir sıkıntısı yok.

Adata SU800 geldi. Şimdi DVD okuyucuyu çıkartıp HDD Caddy alacağım. 12.7mm ve 9.5mm çeşitleri var. Laptopum Lenovo G50-80 hangi kalınlıkta almalıyım?

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı