son_goku Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 23 Temmuz 2012 Mesajlar 4.981 Makaleler 12 Yer İzmit Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Şubat 2014 #21 Ekran kartınız sanırım Gtx 780 Ti idi. Bu da G-Sync destekli monitör ve 780 ile harika ikili olur. Bahsettiğiniz ürün en iyilerden biridir.
Ekran kartınız sanırım Gtx 780 Ti idi. Bu da G-Sync destekli monitör ve 780 ile harika ikili olur. Bahsettiğiniz ürün en iyilerden biridir.
A Atakan Gürman Hectopat Katılım 4 Ocak 2014 Mesajlar 25 4 Şubat 2014 #22 @son_goku hocam size özelden ulaşmam lazım 500 mesaj hakkımı doldurmadığım için size burdan ulaşamıyorum.
@son_goku hocam size özelden ulaşmam lazım 500 mesaj hakkımı doldurmadığım için size burdan ulaşamıyorum.
son_goku Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 23 Temmuz 2012 Mesajlar 4.981 Makaleler 12 Yer İzmit Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Şubat 2014 #23 LastWW dedi: @son_goku hocam size özelden ulaşmam lazım 500 mesaj hakkımı doldurmadığım için size burdan ulaşamıyorum. Genişletmek için tıkla... Konu aynı değil mi? O zaman bu konuda belirtin sorunuzu.
LastWW dedi: @son_goku hocam size özelden ulaşmam lazım 500 mesaj hakkımı doldurmadığım için size burdan ulaşamıyorum. Genişletmek için tıkla... Konu aynı değil mi? O zaman bu konuda belirtin sorunuzu.
A Atakan Gürman Hectopat Katılım 4 Ocak 2014 Mesajlar 25 4 Şubat 2014 #24 son_goku dedi: Konu aynı değil mi? O zaman bu konuda belirtin sorunuzu. Genişletmek için tıkla... Konu farklı size özelden ulaşmamın nedeni işin piri siz olduğunuz için!
son_goku dedi: Konu aynı değil mi? O zaman bu konuda belirtin sorunuzu. Genişletmek için tıkla... Konu farklı size özelden ulaşmamın nedeni işin piri siz olduğunuz için!
son_goku Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 23 Temmuz 2012 Mesajlar 4.981 Makaleler 12 Yer İzmit Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Şubat 2014 #25 LastWW dedi: Konu farklı size özelden ulaşmamın nedeni işin piri siz olduğunuz için! Genişletmek için tıkla... Konu farklı ise yeni bir konu açın. Biz hep buradayız.
LastWW dedi: Konu farklı size özelden ulaşmamın nedeni işin piri siz olduğunuz için! Genişletmek için tıkla... Konu farklı ise yeni bir konu açın. Biz hep buradayız.