Arkadaşlar merhaba. 2 tane seçeneğim var ona karar vermedim daha. Bir tanesini seçersem 120 Hz monitör almam lazım 27 inç. Hem Valorant hem hikayeli oyunlar oynayacağım yeterli mi sizce?
Sistemini yazar mısın?
Yeterli.
Yeterli olur.
Neye göre yeterli olur dediniz?
Valorant için yetmez en az 144Hz imkanın yetiyorsa en az 180Hz al ayrıca rekabetçi oyunlar için 24 inç daha çok kullanılıyor.Arkadaşlar merhaba. 2 tane seçeneğim var ona karar vermedim daha. Bir tanesini seçersem 120 Hz monitör almam lazım 27 inç. Hem Valorant hem hikayeli oyunlar oynayacağım yeterli mi sizce?
Hayır yetmez. ASUS AOC 24G4 monitörünü al piyasadaki en iyi f/p. 180HZArkadaşlar merhaba. 2 tane seçeneğim var ona karar vermedim daha. Bir tanesini seçersem 120 Hz monitör almam lazım 27 inç. Hem Valorant hem hikayeli oyunlar oynayacağım yeterli mi sizce?
yaptığın işe göre değişir, eğer editörsen yazılımcıysan cartsan curtan işini görürArkadaşlar merhaba. 2 tane seçeneğim var ona karar vermedim daha. Bir tanesini seçersem 120 Hz monitör almam lazım 27 inç. Hem Valorant hem hikayeli oyunlar oynayacağım yeterli mi sizce?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.