120 Hz monitör yeterli mi?

metehan68

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. 2 tane seçeneğim var ona karar vermedim daha. Bir tanesini seçersem 120 Hz monitör almam lazım 27 inç. Hem Valorant hem hikayeli oyunlar oynayacağım yeterli mi sizce?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar merhaba. 2 tane seçeneğim var ona karar vermedim daha. Bir tanesini seçersem 120 Hz monitör almam lazım 27 inç. Hem Valorant hem hikayeli oyunlar oynayacağım yeterli mi sizce?

Sistemini yazar mısın?

Sistemini yazar mısın?

Eğer 1080p 27 inç monitör alacaksan asla tavsiye etmem. Bütçeni de belirtirsen güzel olur.

Hikayeli oyunlarda yeterli olur ama rekabetçi oyunlarda daha yüksek Hz tercih edilmeli. 144Hz bile geri kalmış durumdayken 120Hz çok az gelir. Benim gibi sadece hikayeli oyunlar oynuyor olsaydın 120Hz hayli hayli yeterdi.

Valorant için yetmez en az 144Hz imkanın yetiyorsa en az 180Hz al ayrıca rekabetçi oyunlar için 24 inç daha çok kullanılıyor.

yaptığın işe göre değişir, eğer editörsen yazılımcıysan cartsan curtan işini görür

hz'nin tek olayı rekabetçi oyunlar oynayan insanlara özel

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı