120 Hz vs 165 Hz

Kendim için konuşmak gerekirse 90 ile 144 arasındaki farkı çok algılayamıyorum. Sizin içinde bir sorun olacağını sanmıyorum. Fiyat farkı nedir acaba? Bir de tercih yaparken panel türü de önemli.

Hangisinde ghosting az ise onu alın.

İkisi de aynı laptop modeli ekranda bütün özellikler aynı sadece biri 120 Hz diğeri 165 Hz.

Sanırım laptop alacaksınız, düşündüğünüz modelleri yazarsanız daha iyi yardım alırsınız. 1080p 120Hz laptop panellerinin çoğu %45 NTSC oluyor, renk açısından pek iyi değil.

Bunu alacağım;

Hocam GTX 1650 olan modellerde 165Hz seçeneği yok diye biliyorum. Attığınız model zaten 60Hz. Doğru modeli attığınızdan emin misiniz? Sanırım RTX 3050 olanlardan alacaksınız.

Yanlış modeli atmışım. Düzelttim. Benim alacağım laptop'un ekranı 165 Hz'e göre ne kadar fark var onu merak ettim.

Yanlış modeli atmışım. Düzelttim. Benim alacağım laptop un ekranı 165 Hz e göre ne kadar fark var onu merak ettim.

Aynı ürünü kullandım, 120Hz ve %45 NTSC panel'e sahip, fena değildi ama belli oluyordu, açıkçası almışken %72 NTSC panele sahip bir laptop tercih ederdim o da %100 sRGB'ye yakın oluyor.

Bu modelde kullanılan tüm paneller de yazıyor. 165Hz dışındakiler %45 NTSC hep.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı