Aralarında çok fark var mı? İkisi de 15.6 inç boyutunda ve Full HD. Çıplak gözle görünür bir fark olur mu?
Aralarında gözle görülür bir fark yok ayrıca oyunda 165 fps üstü almazsanız 165hz in bi önemi de kalmıyor.Aralarında çok fark var mı? İkisi de 15.6 inç boyutunda ve Full HD. Çıplak gözle görünür bir fark olur mu?
Aralarında çok fark var mı? İkisi de 15.6 inç boyutunda ve Full HD. Çıplak gözle görünür bir fark olur mu?
Hangisinde ghosting az ise onu alın.
Sanırım laptop alacaksınız, düşündüğünüz modelleri yazarsanız daha iyi yardım alırsınız. 1080p 120Hz laptop panellerinin çoğu %45 NTSC oluyor, renk açısından pek iyi değil.
İkisi de aynı laptop modeli ekranda bütün özellikler aynı sadece biri 120 Hz diğeri 165 Hz.
Bunu alacağım;
Hocam GTX 1650 olan modellerde 165Hz seçeneği yok diye biliyorum. Attığınız model zaten 60Hz. Doğru modeli attığınızdan emin misiniz? Sanırım RTX 3050 olanlardan alacaksınız.
Yanlış modeli atmışım. Düzelttim. Benim alacağım laptop un ekranı 165 Hz e göre ne kadar fark var onu merak ettim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.