120 mm sıvı soğutma mı yoksa kule tipi mi?

Kişisel görüşünüz, attığım model 240MM en tepe sıvı soğutmalar kadar performans veriyor, kasayı dolu gösteriyor evet, bence güzelde hava katıyor. Attığınız sıvı soğutma leş, kısa zamanda pompa arızası yaşatması muhtemel, para verseler takmam sistemime. Bilgisayarın en önemli bileşenine yardım edecek bu alet. Neden daha serin çalıştırma imkanım varken sıcak olsun isteyeyim ki?

Ryzen 5600 kullaniyorum amacim 60!dere ve nin altina dusertmem, hangisi işimi görür

Ryzen 5 5600 her iki soğutmayla da 50 dereceyi geçmeyecek zaten nedir bu kasvet hocam attığım sıvı soğutmada leş değil forumda çoğu kişi tarafından önerilen ve sevilen bir soğutma bütçe yoksa kule tipi daha uygun olur ama kasanın daha 240mm sıvı soğutma desteği yok o kocaman kule tipini montajlamak bile azap verici olur ekran kartının üstüne falan da baskı yapar büyük ihtimalle.

Tamam.

Hocam ekran kartininustune baski yapmasinin kasayla ne alakası var, anakart uzerinde belli bir buyukluk limitinde yaomiyorlarmi bunları

Hocam ekran kartininustune baski yapmasinin kasayla ne alakası var, anakart uzerinde belli bir buyukluk limitinde yaomiyorlarmi bunları.

Bende saçmalamışım yeni fark ettim neyse hocam sana en uygunu neyse onu al biri 45 derece biri 50 derecede tutacak işlemcini.

YouTube'dan birkaç kule tipi soğutucuya baktım hiç de fena değillermiş aslında tasarım olarak şu an sıvı soğutmalardan daha cezbedici gelmeye başladılar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…