120 mm sıvı soğutma mı yoksa kule tipi mi?

Kasami zamaninda 2. Elden hazir sistem toplarken almistim. Sonra zamanla yukselttim sistemi, kasa alma parasina hep gidip islemciyi ve ekran kartini yukselttim. İ yuzden kasamin ne oldgunu bilmiyorum sadece rampage oldugunu biliyorum, yinede bi foto yukliyim ben buraya bir fikir verir, kasanin garibanligi yorumlara aciktir XD

Kasami zamaninda 2. Elden hazir sistem toplarken almistim. Sonra zamanla yukselttim sistemi, kasa alma parasina hep gidip islemciyi ve ekran kartini yukselttim. İ yuzden kasamin ne oldgunu bilmiyorum sadece rampage oldugunu biliyorum, yinede bi foto yukliyim ben buraya bir fikir verir, kasanin garibanligi yorumlara aciktir XD
Ön tarafinda havayi iceri alan fan yok, yan kapagi kayip, simdi buna kule tipimi yoksa sivi sogutmami gider, kasayi degir demeyin rica ederim, gidip 3 k kasaya lara verene kadar ekran kartimi yukseltirim 2. EldenXD

Dosya Ekleri

• IMG_9612.jpeg
    IMG_9612.jpeg
    179,9 KB · Görüntüleme: 21
Yan taraf açık mı kullanıyorsunuz ?

Edit; görmemişim yan kapak kayıp demişsiniz. Takabilirsiniz hocam gerekli hava akışını sağlar yandan gelen hava ile. 120mm dediğiniz kısım üzerinde sticker olan kısım sanırım, oraya da idarelik ucuz bir fan ekleseniz intake olacak şekilde daha tatlı olur, şart değil ama.

Yan taraf açık mı kullanıyorsunuz ?

Edit; görmemişim yan kapak kayıp demişsiniz. Takabilirsiniz hocam gerekli hava akışını sağlar yandan gelen hava ile. 120mm dediğiniz kısım üzerinde sticker olan kısım sanırım, oraya da idarelik ucuz bir fan ekleseniz intake olacak şekilde daha tatlı olur, şart değil ama.
Ekzoz fani yerine takicam, o sticker olan yere sigmaz, ekran kartim o bolgeye tam 0 sığdı

Ekzoz fani yerine takicam, o sticker olan yere sigmaz, ekran kartim o bolgeye tam 0 sığdı
Onu değiştirirseniz hava soğutmanın fanlarını da o yönden hava alacak şekilde değiştirmeniz gerekir. Bence ilk başta hava soğutma resme göre sağdan hava alacak şekilde takın, sıcaklıklara bakın. Egzoz falan kalsın böyle, sıcak havayı da atmak lazım.

Kasami zamaninda 2. elden hazir sistem toplarken almistim. Sonra zamanla yukselttim sistemi, kasa alma parasina hep gidip islemciyi ve ekran kartini yukselttim. İ yuzden kasamin ne oldgunu bilmiyorum sadece Rampage oldugunu biliyorum, yine de bir fotoğraf yükleyeyim ben buraya bir fikir verir, kasanin garibanligi yorumlara aciktir XD.

Ön tarafinda havayi iceri alan fan yok, yan kapagi kayip, simdi buna kule tipimi yoksa sivi sogutmami gider, kasayi degir demeyin rica ederim, gidip 3 k kasayalara verene kadar ekran kartimi yukseltirim 2. eldenXD.

Hocam kasasız kullan daha iyi bune.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı