120 TL İnternet Paketi Önerisi

HollyVibe

Kilopat
Merhabalar 1 -2 yıldır Turkcell Superonline ev interneti kullanıyorum (bölgemde Turkcell Superonline Fiber İnternet var). 10Mbps'lik paketteyim ama yetmiyor. Steam'de indirme hızı çok düşük yaklaşık 1.2 MB/s ve ben 6.0MB/s civarları hatta onun üstü bile olabilir almak istiyorum. Ona göre bir internet paketi önerir misiniz sadece Turkcell Superonline olmak zorunda değil TurkNet falan da olabilir sadece hızı düşük olmasın yanında tekrar izle TV paketi olsun ve TV paketi dahil 120 TL'yi geçmesin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Netspeed'e girerek altyapınızı sorgulatabilir misiniz?
Superonline Fiber var demiş zaten.

Merhabalar 1 -2 yıldır Turkcell Superonline ev interneti kullanıyorum (bölgemde Turkcell Superonline Fiber İnternet var). 10Mbps'lik paketteyim ama yetmiyor. Steam'de indirme hızı çok düşük yaklaşık 1.2 MB/s ve ben 6.0MB/s civarları hatta onun üstü bile olabilir almak istiyorum. Ona göre bir internet paketi önerir misiniz sadece Turkcell Superonline olmak zorunda değil TurkNet falan da olabilir sadece hızı düşük olmasın yanında tekrar izle TV paketi olsun ve TV paketi dahil 120 TL'yi geçmesin.
Millenicom'a bakın derim. Superonline ile anlaşması bitmediyse halen O altyapıdan 100Mbps hizmet verebilirler.
Ayrıca TV+ Şart mı yoksa başka bir TV Platformu da olabilir mi ?

Altyapı testi yapın, 100 Mbps destekliyorsa Millenicom öneririm.

Millenicom'un kendi sitesinden mi yapayım.
Superonline fiber var demiş zaten.

Millenicom'a bakın derim. Superonline ile anlaşması bitmediyse halen o altyapıdan 100Mbps hizmet verebilirler.
Ayrıca TV+ şart mı yoksa başka bir TV platformu da olabilir mi?

Başka bir platform olabilir.

Santral/Saha dolabı tahmini mesafe 0 metre Bağlantı türü fiber adresinizde alabileceğiniz maksimum hız 75 Mbps Port durumu port var.
Turknet 75Mbps'e geçiş yapmanız mümkün fakat öncelikle hat değerlerinizi de görmekte yarar var. Çoğu zaman altyapı sorgulama ekranında görünen hızdan daha fazlasını alabilmek mümkün olabiliyor. Modem arayüzünüze girip hat değerlerinizi paylaşabilir misiniz?

TurkNet 75Mbps'e geçiş yapmanız mümkün fakat öncelikle hat değerlerinizi de görmekte yarar var. Çoğu zaman altyapı sorgulama ekranında görünen hızdan daha fazlasını alabilmek mümkün olabiliyor. Modem arayüzünüze girip hat değerlerinizi paylaşabilir misiniz?

Arayüze girdim hat değerlerine nereden bakabilirim?

Millenicom'un kendi sitesinden mi yapayım.

Başka bir platform olabilir.
Eğer bir LG Android TV'niz varsa Vodafone TV Uygulamasını yükleyerek ve Ve Vodafone mobil hatta geçerek ayda 9TL'ye kanallara erişim sağlarsınız.
Eğer yoksa da TV+'dan devam edebilir. Veya Xiaomi Mi Box S alıp USB Üzerinden İçerisine apk olarak Vodafone TV, Tivibu GO Gibi uygulamaları yükleyip kullanabilirsiniz.
Turknet 75Mbps'e geçiş yapmanız mümkün fakat öncelikle hat değerlerinizi de görmekte yarar var. Çoğu zaman altyapı sorgulama ekranında görünen hızdan daha fazlasını alabilmek mümkün olabiliyor. Modem arayüzünüze girip hat değerlerinizi paylaşabilir misiniz?
Fiberde hat değerleri olmaz lütfen yanlış bilgilendirmeyin.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı