Foşix Mergen
Hectopat
GittiGidiyor – Türkiye'nin Öncü Alışveriş Sitesi
Elektronik, moda, kozmetik, ev, ofis, anne & bebek, spor ve daha birçok kategoride milyonlarca ürünün satıldığı online alışveriş sitesi GittiGidiyor, bir eBay şirketidir.www.gittigidiyor.com
116 tl ye satılıyor trendyol da teşekkürler cebe attım.GittiGidiyor – Türkiye'nin Öncü Alışveriş Sitesi
Elektronik, moda, kozmetik, ev, ofis, anne & bebek, spor ve daha birçok kategoride milyonlarca ürünün satıldığı online alışveriş sitesi GittiGidiyor, bir eBay şirketidir.www.gittigidiyor.com
Sadece Trendyol sitesinden alacağımı söylemiştim ama yine de sağ ol Trendyol üzerinden aratacağım.
GameNote MS814 Kablolu Optik Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz GameNote MS814 Kablolu Optik Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! GameNote MS814 Kablolu Optik Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 224,25 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
MSI Clutch GM08 Optik Kablolu Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI Clutch GM08 Optik Kablolu Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI Clutch GM08 Optik Kablolu Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 399,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Trendyol olduğunu söylemiştim keşke başta bir okusaydınız.Gamenote'dan sonra şunu önermekteyim.
- 140TL verip şunu alabilirsin. Redragon M612 144TL
- 142TL vererek bir alt modeli alabilirsin. Redragon M607
- 100TL vererek f/p olan M606 alabilirsin. Redragon M606
MSI modeli İtopya'da kargo ile 108 TL idi lakin 100 TL param vardı ve Trendyol da 20 TL cüzdanım da para vardı 120TL'ye orada daha fazla ve iyi mouse olduğu için para mı oraya yatırdım yine de teşekkürler.
Trendyol olduğunu söylemiştim keşke başta bir okusaydınız.