120 TL mouse önerisi

Bütçe
120TL
Kendi ürettikleri modeli yok ki bütün modelleri Çin'den alınıp marka basılıp satılıyor yani elinizde kalma şansı çok yüksek.
Arkadaşın dediği gibi, rampage alıcaksan uzatmaya gerek yoktur. Bozulabilir, bozulmazsa bile sensör falan aşırı dandik. Çin malı! Kesinlikle uzak durulmalı. Size diyoruz 80-120TL arası GameNote alın.

İnanın, bu ürün malzeme ve sensör bakımından daha kaliteli olacaktır. Sonuçta havit markası.

Bu farelerin bir datasheet i var mı sensör modellerine karşılaştıracağım.

MS814 de PWM3325 sensörü var.
IPS ve g değerleri ortalama.

1619273572576.png

Kendi ürettikleri modeli yok ki bütün modelleri Çin'den alınıp marka basılıp satılıyor yani elinizde kalma şansı çok yüksek.
Tamam gamenote almaya karar verdim bende biliyorum rampage ve daha bir çok markanın çinden gelen ürünlere kendi markasını bastığını lakin çinden gelmesi umrumda değil nereden geliyorsa gelsin ön yargısız davranmalıyız çin malı ürünler bile iyi çıkabilir.
Arkadaşın dediği gibi, Rampage alacaksan uzatmaya gerek yoktur. Bozulabilir, bozulmazsa bile sensör falan aşırı dandik. Çin malı! Kesinlikle uzak durulmalı. Size diyoruz 80-120TL arası Gamenote alın.

İnanın, bu ürün malzeme ve sensör bakımından daha kaliteli olacaktır. Sonuçta havit markası.

Hala başka sitelerden atıyorsunuz akıl işi değil konun başından beridir diyorum Trendyol'dan başka bir yerden alma şansım yok.
MS814 de PWM3325 sensörü var.
IPS ve g değerleri ortalama.

Eki Görüntüle 990545

IPS ve DPI değerleri fiyatına göre güzel tasarımını beğenmiştim güzel değerler fiyata göre.
Herkese teşekkür ederim Gamenote MS814 alacağım iyi günler dilerim.

Tamam Gamenote almaya karar verdim bende biliyorum Rampage ve daha birçok markanın Çin'den gelen ürünlere kendi markasını bastığını lakin Çin'den gelmesi umrumda değil nereden geliyorsa gelsin ön yargısız davranmalıyız Çin malı ürünler bile iyi çıkabilir.

Hala başka sitelerden atıyorsunuz akıl işi değil konun başından beridir diyorum Trendyol'dan başka bir yerden alma şansım yok.

IPS ve DPI değerleri fiyatına göre güzel tasarımını beğenmiştim güzel değerler fiyata göre.

20TL için Trendyol almak yerine kesinlikle N11 kullanırdım hocam. Anladığıma göre 20TL cüzdan olduğundan 100TL aktardınız. Fakat oyun falan oynamıyorsanız, veya oynuyorsanız ne söyleyeyim. Tek çare almanız olacak, alırsın kullanırsın. İdarelik için iyi.

20TL için Trendyol almak yerine kesinlikle N11 kullanırdım hocam. Anladığıma göre 20TL cüzdan olduğundan 100TL aktardınız. Fakat oyun falan oynamıyorsanız, veya oynuyorsanız ne söyleyeyim. Tek çare almanız olacak, alırsın kullanırsın. İdarelik için iyi.
Ben almazdım trendyol daha iyi bir site şahsi görüşüm ve eğer yatırmasaydım
Gamenote ® Ms814 Rgb Gaming Mouse 7000 Dpı Makrolu Rgb Işıklı/dpı Fiyatı, Yorumları - Trendyol bu mouse u alamayacaktım diğer sitelerde 104 tl en ucuz.

120 TL'ye mouse arıyorum, aklımda birkaç model var lakin paramızın değersiz olduğu bu dönem de Rampage gibi markalara almak zorundayım. Ergonomik olması çok önemli. Çok oyun oynamıyorum, genelde kod, SolidWorks ve Google'da araştırmada oluyorum. Benim için şık olması da çok önemli. Fiyatına göre ömrü iyi olsun, pek beklentim yok ama F/P ürün olsun. Son olarak sadece Trendyol'dan alabilirim kupon olduğu için. Cüzdanımda 120TL var. 1 kuruş bile artamaz bütçe. Herkese şimdiden teşekkür ediyorum.
Gm08 incelemem var bakabilirsiniz. 120 liradan fazla vermenizi önermiyorum MSI'a. Kalitesiz olduğundan değil tabiki MSI bu kalitede zirveye oynuyor. Fakat 180 liraya daha iyisini bulursunuz. 120 liraya GM08'den iyisini bulamazsınız bence.

Şimdi bu MS814 ürününü aldınız mı? Aldıysanız ne Rampage konuşuyoruz ya? :D

Evet MS814 almaya karar verdim Rampage'i bende sevmiyorum tabii monitör konusunda bir şey diyemeyeceğim RM-165 modelini kullanıyorum çok memnunum heleki pivot ve 90 derece dönme özelliği ile dik kullanmak çok iyi evkurdan almak zorunda olduğum için bunu tercih ettim o sırada en iyi seçenek buydu ve Samsung VA panel kullanılmış bu modelde sanırım bir monitörlerde Çin malı panel kullanmıyorlar kontrol ünitesi ve anakarta bir şey diyemem çünkü hangi marka olursa olsun bu gibi parçalar da Çin malı kullanıyor devre kartı ve kontrolcü kısmında Çin'e laf yok adamlar iyi üretiyor merdiven altı kast etmiyorum.

Bu arada oyun pek oynamıyorum zaten rekabetçi hiç oynamıyorum şu sıralar Forza Motorsport 7 oynuyorum Game Pass de var ama pek de değil o yüzden ömür malzeme kalitesi ve ergonomiyi ön planda tutuyorum zaman ayırdığınız için teşekkürler.
Konu kapanabilir modlar.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı