MSI modeli İtopya'da kargo ile 108 TL idi lakin 100 TL param vardı ve Trendyol da 20 TL cüzdanım da para vardı 120TL'ye orada daha fazla ve iyi mouse olduğu için para mı oraya yatırdım yine de teşekkürler.
Trendyol olduğunu söylemiştim keşke başta bir okusaydınız.
Gamenote'dan sonra şunu önermekteyim.
- 140TL verip şunu alabilirsin. Redragon M612 144TL
- 142TL vererek bir alt modeli alabilirsin. Redragon M607
- 100TL vererek F/P olan M606 alabilirsin. Redragon M606
MSI mı aldınız? Eğer almadıysanız daha almayın, o Fiyat'ta Redragon ve Gamenote daha iyi olacaktır.
Redragon M606 bu mouse bile Trendyol da 130 TL ne yazık ki alamayacağım teşekkürler.
Hayır paramı trendyola yatırdım diğer sitelerden alsaydım 100 TL'ye alacaktım cüzdan sayesinde 120 TL var şu an yani sadece Trendyol'dan alabilirim.
Sanırım Gamenote marka alamayacağım çünkü hiçbir yorum yazılmamış illaki kötü bir deneyim olacak değil ama risk gayet yüksek ve claw kullanıyorum elim küçük-orta.
Aklımda şu mouselar var Gamenote ekleyeceğim mağaza yorumları iyi gibi.
Gamenote Ms814 Rgb Gaming Mouse 7000 Dpı Makrolu Rgb Işıklı/dpı Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Gamenote Ms814 Rgb Gaming Mouse 7000 Dpı Makrolu Rgb Işıklı/dpı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Gamenote Ms1012a Kablolu Rgb Gaming Mouse - Siyah Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Gamenote Ms1012a Kablolu Rgb Gaming Mouse - Siyah yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Rampage X-Titan 7200 DPI RGB Ledli Süper Hafif Makrolu Gaming Oyuncu Mouse Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Rampage X-Titan 7200 DPI RGB Ledli Süper Hafif Makrolu Gaming Oyuncu Mouse yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Rampage Profesyonel Oyuncu Mouse Smx-r120 X-slash 7200 Dpı Rgb Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Rampage Profesyonel Oyuncu Mouse Smx-r120 X-slash 7200 Dpı Rgb yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Rampage X-space 7200dpı Rgb Ledli Makrolu Gaming Oyuncu Mouse Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Rampage X-space 7200dpı Rgb Ledli Makrolu Gaming Oyuncu Mouse yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Rampage X-jammer Smx-r47 Usb Siyah Rgb Işıklı 7200 Dpi Gaming Oyuncu Mouse Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Rampage X-jammer Smx-r47 Usb Siyah Rgb Işıklı 7200 Dpi Gaming Oyuncu Mouse yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Rampage Colmena 6400 Dpı Rgb Ledli Makrolu Hafif Gaming Oyuncu Mouse Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Rampage Colmena 6400 Dpı Rgb Ledli Makrolu Hafif Gaming Oyuncu Mouse yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Önyargısız, ezbersiz bir değerlendirme yapacak olursak ve değerlendirme teknik bir değerlendirme olursa hangisi F/P olur ergonomileri çok benzer yapıda hepsi çok iyi tasarıma sahip tıklama ömürleri sanırım aynı 10M sensör konusunda bir bilgim yok DPI çok önemli değil zaten 1080p monitör kullanıyorum.
Aklımda şu mouselar var Gamenote ekleyeceğim mağaza yorumları iyi gibi.
Gamenote Ms814 Rgb Gaming Mouse 7000 Dpı Makrolu Rgb Işıklı/dpı Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Gamenote Ms814 Rgb Gaming Mouse 7000 Dpı Makrolu Rgb Işıklı/dpı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Gamenote Ms1012a Kablolu Rgb Gaming Mouse - Siyah Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Gamenote Ms1012a Kablolu Rgb Gaming Mouse - Siyah yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Rampage X-Titan 7200 DPI RGB Ledli Süper Hafif Makrolu Gaming Oyuncu Mouse Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Rampage X-Titan 7200 DPI RGB Ledli Süper Hafif Makrolu Gaming Oyuncu Mouse yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Rampage Profesyonel Oyuncu Mouse Smx-r120 X-slash 7200 Dpı Rgb Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Rampage Profesyonel Oyuncu Mouse Smx-r120 X-slash 7200 Dpı Rgb yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Rampage X-space 7200dpı Rgb Ledli Makrolu Gaming Oyuncu Mouse Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Rampage X-space 7200dpı Rgb Ledli Makrolu Gaming Oyuncu Mouse yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Rampage X-jammer Smx-r47 Usb Siyah Rgb Işıklı 7200 Dpi Gaming Oyuncu Mouse Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Rampage X-jammer Smx-r47 Usb Siyah Rgb Işıklı 7200 Dpi Gaming Oyuncu Mouse yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Rampage Colmena 6400 Dpı Rgb Ledli Makrolu Hafif Gaming Oyuncu Mouse Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Rampage Colmena 6400 Dpı Rgb Ledli Makrolu Hafif Gaming Oyuncu Mouse yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Önyargısız, ezbersiz bir değerlendirme yapacak olursak ve değerlendirme teknik bir değerlendirme olursa hangisi F/P olur ergonomileri çok benzer yapıda hepsi çok iyi tasarıma sahip tıklama ömürleri sanırım aynı 10M sensör konusunda bir bilgim yok DPI çok önemli değil zaten 1080p monitör kullanıyorum.
Gamenote havit markasıdır, yorumlara göre düşünmeyin. Çok kaliteli marka ve birçok kişi forumda önerecektir. Şimdilik ne seçiyorsunuz bilemedim, ama seçicekleriniz MSI olmasın. MSI seçmeniz demek, marka ve logosu diye düşünürüm. Gamenote ve Redragon bu işte başarılı markalar öneririm. Gerekirse sabredin Redragon alın, en kötü Gamenote alın uygun fiyatlı performanslı ürünleri çok.
Dostum rampage, gamepower gibi markalar'dan alma, başka nereden alıyorsan al. Sonra elinde kalır, %95. Gamenote ve Redragon o bütçede süper diyorum, kesinlikle Süper.Neye sabır edeceğim anlamadım lise öğrencisiyim bursumu yeni aldım ve ödemem gereken yerlere paramı ödedim bu parayı borsada kazandım 1 ay beklemek istemiyorum farem ömrümü doldurdu. Dediğim gibi Trendyol'dan alacağım Trendyol da MSI o fiyata yok.
Rampage almayın, Gamenote ona bin basar nokta. Kısaca Gamenote veya Redragon o bütçe'de süper. Forum içi Rampage markasını araştırın, dandik merdiven altı üretiliyor marka basıyorlarmış, ayrıca sensörleri falan kötü oluyor almayın.
Rampage için ön yargısız bir değerlendirme istemiştim modele göre yorumlamalıyız ezbere konuşmak aşırı kötü bir şey forumdaki Rampage değerlendirmesini biliyorum anlatmanıza gerek yok.