120 TL Mouse pad önerisi

Logitech'in şu anki piyasada olan mouse padlerinin %70'i çakmadır size önerim xrades porge klasse almanızdan yana ben SteelSeries'ten xradese geçtim çokçok memnunum.

Mouse ile mouse pad birleşikti öyle almıştım.
90x30 lazım 90x40 olmuyor.

Gri kurukafa olanı kullanıyorum malzemesi bayağı kaliteli.

Monster Pusat Gaming Mousepad Fiyatı, Yorumları - Trendyol Monster laptop alırken birlikte almıştım. Daha önce mouse pad almamıştım o yüzden karşılaştırma yapamam ama kullanımı gayet rahat, malzemesi kalitesiz değil, kullanırken kaymıyor boyutu da ideal. Logitech g402 kullanıyorum hiçbir sıkıntı yaşamadım kullanırken. Belki bu fiyata daha iyisi vardır ama ben kullanımından memnunum.
Monster Pusat Gaming Mousepad Fiyatı, Yorumları - Trendyol Monster laptop alırken birlikte almıştım. Daha önce mouse pad almamıştım o yüzden karşılaştırma yapamam ama kullanımı gayet rahat, malzemesi kalitesiz değil, kullanırken kaymıyor boyutu da ideal. Logitech g402 kullanıyorum hiçbir sıkıntı yaşamadım kullanırken. Belki bu fiyata daha iyisi vardır ama ben kullanımından memnunum.
Attığım 90x30 değilmiş. Pusat Gaming Mousepad X Large Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL bu 80x30 işine yararsa. Aynı kalite ürün zaten.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı