120 TL Termal macun önerisi

GD900 güzel üründür çok kullandım taviye ederim ucuz ve kaliteli.
30 gram olan üründen mi kullandınız?

Daha önce kullanmıştım gerçek 13.5 w/mk olduğunu düşünmüyorum. Ben denediğimde MX-4'ten 1 derece daha kötü sonuç vermişti.

Bende öyle düşünüyorum 13.5W değerleri olan macunu o fiyata satmazlar.
 
Hocam peki neden bu kadar ucuz? Ayrıca 14, 5wmk değere sahip termal pedleri 65 lira şaka gibi fiyat.
Önemli olan neden bu kadar ucuz olduğu değil ne kadar performanslı olduğu bence. Naçizane fikrim Arctic gibi tanınmış bir marka olmadığından ve ülkemizde popüler olmadığı için fiyatları bu şekilde. Arctic MX-4 o kadar popüler bir macun ki sahtesi bile üretildi. Ve fiyatını da popülaritesine borçlu.
Yorumlarda birkaç kişi spatula çıkmıyor diye yazmış ve 13.5W değere aldanmayın yazanlar olmuş daha önce bu macunu kullandınız mı?
Spatula çıkıyor. Üzerinde yazan iletkenlik değerleri bulunduğu ortama göre ölçülüyordur muhtemelen ama tam olarak yazdığı değerleri vermese de bu fiyata daha iyisi yok.
 

Ben bu macunu öneririm. İ7 11700K için aldım. Daha önce MX-4 ile 90+ üzerine zıplayan sıcaklık şimdilerde 70-75 derecelerde. Açıkçası memnun kaldım.
Sizin aksinize daha kötü diyen vardı. Macunu nasıl uyguladığımızın önemini gösteriyor bu durum.
 
Bu macunun termal pedleri de varmış onunla beraber mi alsam acaba laptop un termal padleri ölü.
Emin değilim denemek lazım. Ben olsam alırdım, zaten pahalı da değil.
 
Daha önce o macunu kullandıysanız memnun musunuz?
Evet. Şu anda da onu kullanıyorum. 4.6 GHz Ryzen 5 5600 çoklu çekirdek testinde 120 mm sıvı soğutma ile yanlış hatırlamıyorsam maks. 73 dereceyi gördü. Voltaj değerim de 1.2125.
 

Geri
Yukarı