120 TL'ye Kulaklık Önerileri

Makaleler
5
Yer
Mersin, Turkey
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Anakart - Asus Prime B450M K-II
İşlemci - Ryzen 5 5600G
İşlemci Soğutucusu - Dark Freezer X127
Ram - 2x8 Goodram 3600 MHz DDR4
SSD - 512 GB Goodram M2.0
Kasa - Darkflash Pollux Mesh
PSU - Aigo 650W 80+ Bronze
Monitör - AOC 24G2SAE/BK
Klaveye - HP Pavilion 800
Mouse - Gamepower Ursa
Hoparlör - Logitech Z213
Kulaklık - Superlux HD681
Harici Ses Kartı - Behringer UMC202HD
Meslek
Öğretmen
Arkadaşlar CS:GO ya baya sardım. Oyun gerçekten çok güzel. Ve 150 saatlik oynama sonunda ses kasmadan hiçbir şey yapamadığımı farkettim. O yüzden 120 Tl yi geçmeyecek şekilde kulaklık almaya karar verdim.
1-Mikrofon sağlam olacak.
2-Uzun süre kullanınca rahatsız etmeyecek.
3-Tek jacklı olacak. (iPhone uyumlu) Yani 1 jack da hem hoparlör hem de mikrofon olacak.
Bloody G500 Stereo Gamer Mikrofonlu Kulaklik GittiGidiyor'da 161408831
Böyle bir ürün buldum sizce güzel mi yoksa önereceğiniz bir şey var mı?
Bu arada haftaya almayı planlıyorum inşallah. Para konusunda da 120 yazdım ama daha ucuz olursa sevinirim.

5.1 yada 7.1 Surround olmadan ses kasamazsın düzgün. Ama yineden alıcaksan Logitech G230 derim. Bütçeyi arttırırsan SteelSeries 9H önerebilirim

Şu an telefonumun kulaklığı ile kaç kişinin nerden geldiğini tahmin edebiliyorum. @oknbzk 'nin önerdiği kulaklık baya hoşuma gitti. Media Markt da da varmış. Onu almaya karar verdim ama önerisi olanlar yazabilir.

SteelSeries 3HV2 almanı önermiyorum. Düşük bütçeyede hitap etmiş olalım diye yaptığı kalitesiz bi kulaklık. Alıcaksan G230 şiddetle tavsiye ediyorum. İlerde pişman olma.

G230 a param yetmez. Arkadaşlarımın arkadaşları kullanıyormuş. :D Sordum onlara baya memnunlarmış. Eğere mapazada varsa ayaküstü test edip almayı planlıyorum.

Media Markt dan Steel Series 3H V2 almaya karar verdim. İstediğim özellikler var. Mikrofon kalitesi de hoşuma gitti. Allah nasip ederse 1 hafta sonra alacağım. Kargodan gelince de incelemesini paylaşırım forumdan. İlgilendiğiniz için teşekkürler.

Media Markt dan Steel Series 3H V2 almaya karar verdim. İstediğim özellikler var. Mikrofon kalitesi de hoşuma gitti. Allah nasip ederse 1 hafta sonra alacağım. Kargodan gelince de incelemesini paylaşırım forumdan. İlgilendiğiniz için teşekkürler.

Hocam kusura bakmayin konuyu hortlattim ama bu 3h v2 almayi dusunuyorum bugun gidip sizce nasil kulaklik onerirmisiniz ?

Hocam kusura bakmayin konuyu hortlattim ama bu 3h v2 almayi dusunuyorum bugun gidip sizce nasil kulaklik onerirmisiniz ?
Ben memnunum mikrofon kalitesi ve ses kalitesi de iyi. Ses kasmak ve müzik için ideal bir oyuncu kulaklığı.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı