1200-1300 TL arası telefon önerisi

LandBLade

Kilopat
Katılım
8 Şubat 2015
Mesajlar
103
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Evet arkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi 1200-1300 arası telefon önerir misiniz ? Kamerası iyi olsun oyunlarda kasmasın apple,samsung,lg hiç farketmez. Önerileriniz için şimdiden teşekkürler...
 
Tip olarak hoşunuza gitmese de özellikleri bakımından gerçekten harikulade bir cihaz. Oyun konusunda hiçbir sıkıntı çıkarmayacak bir telefon.
 
Bence de LG g2 sizin için iyi bir tercih olabilir.Genaral Mobile firmasına sıcak bakıyorsanız General Mobile Discovery Elite alabilirsiniz.Veya su dönemlerde Türkiye ye gelen ve fiyatı 999 TL olan (16 GB ) Meizu Mx4 e göz atabilirsiniz.Meizu Mx4 ü şuan sadece digitalmarket.com.tr den alabilirsiniz.Ve servisinin nasıl işlediğini vs de şuan kimse bilmiyor.Bunu da göz önünde bulundurarak tercihinizi yapın.
 
LG G2 kullanıyorum kendini aşmış cihaz. Sade güzel bir tasarımı var. S4'e filan bulamayın sonra kasa kasa kullanmak zorunda kalırsınız. :)
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı