1200-1700 TL Telefon Önerisi

KVK Garantili Xiaomi Redmi Note 5 (AI) (32/3)

@xesey96 bu linkteki cihaz TR garantili değil. Cepport ithalatçı garantisi ile telefon satışı yapıyor. Markanın resmi distribütörü değil.

Xiaomi Redmi Note 5 64 GB 4 GB RAM (Xiaomi Türkiye Fiyatı

TR garantili olarak buradan alabilirsiniz. Fiyatı şu an 32/3 satılan versiyonuyla aynı. Bu fiyata kaçırmayın derim.
Uyarınız için teşekkür ederim.
Kamera olarak Redmi Note 5 mi öndedir yoksa Mi A2 Lite mi, bilginiz var mıdır?
Teşekkürler.
 
Kamera olarak Note 5 daha önde gözüküyor. Diyafram açıklığı A2 Lite modelinden düşük. Bu durum düşük ışıklı ortamlarda daha net bir görüntü elde etmenizi sağlar.

Compare Xiaomi Redmi Note 5 Pro vs. Xiaomi Redmi Note 5 AI Dual Camera vs. Xiaomi Mi A2 Lite (Redmi 6 Pro) - GSMArena.com
İki telefonun da birkaç fotoğraf örneğini inceledim, karşılaştırma videolarını izledim ve aralarında aşırı bir fark göremedim. Düşük ışıkta Redmi Note 5'i daha iyi gördüm, haklısınız ancak A2 Lite'nin Android One programına dahil olması da güncel kalması açısından beni oldukça kendisine çekiyor.
Bu sebeple A2 Lite aklıma yatıyor gibi, siz ne dersiniz?
 
2 model arasından tereddütsüz Redmi Note 5 modelini alırdım. SD 636 yonga seti SD 625'ten açık ara performans anlamında daha önde.
 
Oldukça beğendim, Super AMOLED ekranı olması da oldukça iyi ancak bataryası 3000mAh, bu konuda benim için yetersiz kalıyor.
Bu tip telefonların ekranları daha düşük çözünürlükte oluyor genelde. AMOLED ekran da zaten yardımcı olacaktır. Batarya sıkıntısı çekeceğinizi sanmıyorum.
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı