1200-2000 TL red switch klavye önerisi

Bütçe
1200-2000

maedhros0

Femtopat
Merhaba. Sanırım sesinden en az rahatsız olduğum red switch klavyeler oluyor. Red switch Gaming mekanik klavye arıyorum. Redragon K617 nasıl sizce? Fiyatı 1400 bandında. Bir de Havit Gamenote KB884l var o 1800 bandında ama hiç güven vermedi. 1400-1500 civarlarında F/P'ya da hot swap olan daha yüksek bütçede klavye önerilerinizi söylerseniz sevinirim. Dayanıklı olup 2-3 yıldan fazla götürecek ürünler iyi olur. Tercihen %60-%75 ama %100 de iyiyse iş görür.

Merhaba. Sanırım sesinden en az rahatsız olduğum red switch klavyeler oluyor. Red switch Gaming mekanik klavye arıyorum. Redragon K617 nasıl sizce? Fiyatı 1400 bandında. Bir de Havit Gamenote KB884l var o 1800 bandında ama hiç güven vermedi. 1400-1500 civarlarında F/P'ya da hot swap olan daha yüksek bütçede klavye önerilerinizi söylerseniz sevinirim. Dayanıklı olup 2-3 yıldan fazla götürecek ürünler iyi olur. Tercihen %60-%75 ama %100 de iyiyse iş görür.
Bütçe çıkıyorsa bunlara bakabilirsin.

2k nın biraz üstüne çıkamam diyorsan son çare olarak bu var. Son çare diyorum ama yine k617 den havitten falan iyi, sadece üstte attıklarımdan bir tık kötü.

K617 o fiyata asla alınmaz. Havit hakkında bilgim yok ama pek kaliteli değildir tahminimce.
Benim de gönlümden royal kludge geçiyor epey beğeniyorum ama Sinerji vs uğraşmak istemiyorum hocam. Gerçekten bir sorun olduğu an illallah ettiriyorlar insanı.

Bütçe çıkıyorsa bunlara bakabilirsin.

2k nın biraz üstüne çıkamam diyorsan son çare olarak bu var. Son çare diyorum ama yine k617 den havitten falan iyi, sadece üstte attıklarımdan bir tık kötü.

Yeni masaüstü aldım, onun harici masa dahil hiçbir ekipman yoktu hâlâ eksikleri toplamaya çalışıyorum. Gerçekten değecek/iyi satıcılı bi ürün değilse bütçe 2000 üstüne bile çıkartamıyorum maalesef. Bu arada attığım iki klavyenin farkı nedir? Yani Nimbus ve reaper arasındaki fark nedir bilginiz var mı?

Dosya Ekleri

• Screenshot_20250929_000037_Amazon Shopping.jpg
    Screenshot_20250929_000037_Amazon Shopping.jpg
    93,7 KB · Görüntüleme: 20
Onlar switch adları, yani switch modelleri farklı olduğu için sesleri biraz değişiyor o kadar ama ikisi de blue switch kadar sesli değil ve güzel sesleri var. Nimbus tavsiye ederim ama diğeri de üzmez.

Anladım. Bütçeleri beni aşıyor indirim beklemem gerek anca. F65 olarak bunu buldum 2300 civarı fiyatı. Bir süre bu renklerle idare etsem sonra keycaps bulabilirsem değer mi sizce? Böyle bir şey almazsam mecbur 1000-1500 arasına Havit Redragon Ajazz vs bir ürün alacagim yani yapacak yok.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20250929_004451_Amazon Shopping.jpg
    Screenshot_20250929_004451_Amazon Shopping.jpg
    83,7 KB · Görüntüleme: 19
Anladım. Bütçeleri beni aşıyor indirim beklemem gerek anca. F65 olarak bunu buldum 2300 civarı fiyatı. Bir süre bu renklerle idare etsem sonra keycaps bulabilirsem değer mi sizce? Böyle bir şey almazsam mecbur 1000-1500 arasına Havit Redragon Ajazz vs bir ürün alacagim yani yapacak yok.
Hocam sanırım beyaz klavye istiyorsun anladığım kadarıyla, siyahını istiyorsan side print olanı var.

https://www.akakce.com/klavye/en-uc...-hot-swap-kablosuz-gri-fiyati,1174635925.html

ama beyaz istiyosan bu attığın var bir de bunun mavi tonlusu var. Bu arada n11 de 2k ya satılıyor senin attığın renk, belki dikkat etmemişsindir diye söyleyim dedim.

Böyle bir şey almazsam mecbur 1000-1500 arasına Havit Redragon Ajazz vs bir ürün alacagim yani yapacak yok.
O markalardan çok daha iyi olur bunu alman, keycaps de bulunur bir şekilde ileri ki zamanlarda. Ara sıra Çinli sitelerde indirimle güzel şeyler satıyorlar yada ikinci el sitelerinde ucuzdan satanlar oluyor.

Düzeltme: N11 de satılan mor değil mavi tonlu olanmış hocam.

Renkle ilgili bir takıntım yok. Beyazlar denk gelmiş tamamen 😁. Sitenin kendisi ya da kendi markasını satan bir satıcı olan bir ürün bulmaya çalışıyorum. Gerçekten şanssız bir insanım ve işi şansa bırakmamayı deniyorum. Aula klavyeleri değerlendireceğim epey hoşuma gittiler. Bir de indirim bekleyeceğim. İncehesap'tan hazır sistem aldım, gelince puan vs veriyorlar sanırım. Belki oradan ucuza düşürmüş olurum. Olmadı illaki bankalar ya da uygulamalar vs indirim verir. Güncellemeyi buraya yaparım. Teşekkürler.

Renkle ilgili bir takıntım yok. Beyazlar denk gelmiş tamamen 😁. Sitenin kendisi ya da kendi markasını satan bir satıcı olan bir ürün bulmaya çalışıyorum. Gerçekten şanssız bir insanım ve işi şansa bırakmamayı deniyorum. Aula klavyeleri değerlendireceğim epey hoşuma gittiler. Bir de indirim bekleyeceğim. İncehesap'tan hazır sistem aldım, gelince puan vs veriyorlar sanırım. Belki oradan ucuza düşürmüş olurum. Olmadı illaki bankalar ya da uygulamalar vs indirim verir. Güncellemeyi buraya yaparım. Teşekkürler.
Rica ederim, bekliyorum güncellemenizi. 🙂

Aula F75 geldi. Kutusundan ciktiginda X, alt ve Windows tuşuna soldaki fotoğraftakı gibi çıkıktı. Geri taktim bastim bir ses farki gözükmüyor. Sol üst benim çıkarttığım Z tuşu normal olan, örnek için koydum. Digerleri ucu çıkık gelenler. Bir sorun gözükmüyor gibi ne diyorsunuz?

Dosya Ekleri

• IMG-20251013-WA0017.jpg
    IMG-20251013-WA0017.jpg
    43,5 KB · Görüntüleme: 5
  • 20251013_185519.jpg
    20251013_185519.jpg
    81,6 KB · Görüntüleme: 6
Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı