Önceki arkadaşımızı örnek alarak topladım. PSU'dan ve B350/X370 serisi alarak anakarttan kısılabilir. HDD olmadığı veri depolama konusunda biraz sıkıntı çekebilirsiniz. NVMe SSD düşünüyordum ama büyük oranda oyun amaçlı düşünüyorsanız gerekli değil. (=
Önceki arkadaşımızı örnek alarak topladım. PSU'dan ve B350/X370 serisi alarak anakarttan kısılabilir. HDD olmadığı veri depolama konusunda biraz sıkıntı çekebilirsiniz. NVMe SSD düşünüyordum ama büyük oranda oyun amaçlı düşünüyorsanız gerekli değil. (=
Elinizde varsa Corsair VS650 ozaman onu kullanın yoksa boşuna gidip onu almayın derim. Modüler ve 80+ sertifikası daha yüksek bir şey yakışır size. 600W bile yeterli olacaktır. @AMONYUM NITRAT (NH4)(NO3)'ın topladığı sistemdeki PSU'yu tercih edebilirsiniz. Amazon'da bulamadığım için (arama yerine yazsaydım bulurdum belki) farklı bir model seçtim.
Ayrıca, @samuray_x doğru söylüyor. Ryzen 3000 serisinin çıkacağı söyleniyor. Hem yaz yaklaştığı için başka yeni şeylerde çıkabilir. Onları bekleyip görmenin yararı var. (=
PC Builder - AMD Ryzen 5 2600, GeForce RTX 2070, Fractal Design Meshify C ATX Mid Tower
pcpartpicker.com
Bu ayarlarda bir sistemi oynamalar yaparak alabilirsiniz. Not: Sistemi 1000 $ altında tutmaya çalıştım. Sizin fazladan bütçeniz var. 2080 zorlarsanız sığabilir. NVME SSD kullanabilir, işlemciyi 2700 yapabilir, hoşunuza giden kasayı seçebilir ve daha iyi bir anakart alabilirsiniz.
Konuyu yazın açmanız daha mantıklı olurdu bence çünkü 3. Nesiller gelebilir yaza kadar.
PC Builder - AMD Ryzen 5 2600, GeForce RTX 2070, Fractal Design Meshify C ATX Mid Tower
pcpartpicker.com
Bu ayarlarda bir sistemi oynamalar yaparak alabilirsiniz. Not: Sistemi 1000 $ altında tutmaya çalıştım. Sizin fazladan bütçeniz var. 2080 zorlarsanız sığabilir. Eki Görüntüle 391035 NVME SSD kullanabilir, işlemciyi 2700 yapabilir, hoşunuza giden kasayı seçebilir ve daha iyi bir anakart alabilirsiniz.
Konuyu yazın açmanız daha mantıklı olurdu bence çünkü 3. Nesiller gelebilir yaza kadar.
Linki dikkatli incelerseniz buyrun 1 ve 3 numaraları mail le geri ödeme alıyorsunuz. Detayını tam bilmiyorum. 2 numarada belirtilen ( resimdeki) kodu girin. Kod sınırlı sayıda bu arada.